A Local Act for Peace festival

Jag har varit med från början på A Local Act for Peace festival. Jag gillar ”non profit” och ideella projekt. De skapas utifrån passion och ett stort hjärta. Ibland finns det både tidsmässiga och yrkesmässiga möjligheter för mig att erbjuda professionella fototjänster som stöd för projekten. ”A Local Act for Peace” är ett sådant projekt. Vi är ett team av eldsjälar  som tillsammans driver projektet som skapats av Clas och Eva Vallin på Ekerö. 

A Local Act for Peace Festival – Livesänd musikfestival om och för fred

”A Local Act for Peace festival” är ett globalt musikprojekt.  Syftet är att på vetenskaplig grund sprida nyheter och fakta om mer fred och färre konflikter i världen och inspirera människor att lokalt arbeta för att skapa mer fred och frid i sitt eget närområde.

A Local Act for Peace festival

Livesända musikfestivaler

Varje sommar och vinter skapas livesända musikfestivaler på Youtube, med start i Sverige för att sedan som en stafett fortsätta till exempelvis Portugal, Nigeria och USA.

Det bjuds på lokal musik och positiva nyheter om fred och konflikter i världen. Här i Sverige är det jag som står för produktionen av bildmaterial som projektet använder i många sammanhang. Till exempel för marknadsföring och produktinformation. Jag producerar också filmen som sedan läggs ut på Youtube med den filmade konserten.

Ta gärna en titt på hemsidanA Local Act for Peace festival http://alocalactforpeace.org/och på några av våra tidigare festivaler :http://alocalactforpeace.org/previous-festival/Du kan också bli medlem och även stödja oss!

Ta gärna en titt på vår senaste festival i Februari 2018:


Här kommer ett blogginlägg av en tidigare festival http://www.fotografjannis.se/videofilm-av-en-event/