Om mig

Fotograf Jannis Politidis
Fångad av kollegan Karin Schultz.

Jag är född i Grekland men bor och arbetar i Stockholm sedan 1986.
Jag kom i kontakt med fotografi som tolvåring när jag tjatade till mig en kamera som födelsedagspresent.
När jag började framkalla som 14 årig i badrummet fick jag klart för mig att jag inte ville göra nånting annat.

Jag startade en reklam fotostudio i Stockholm redan 1988 och sedan dess har jag jobbat med varierande uppdrag, Reklambilder, styrelseporträtt, produktfoto, matfoto, mode, pressfoto i dags och månadstidningar, bröllop, familjefoto, personalfoto, barn och hundar.

Min stora passion inom foto är landskap och cityscapes.
En passion som får nytt bränsle varje gång jag lär mig något nytt. För att det finns så mycket som man kan lära sig varje dag även om jag har jobbat med foto i över 40 år.

Fotograf Jannis Politidis fångad av kollegan Karin Schultz i Vasaparken
Fångad av kollegan Karin Schultz i Vasaparken
Jannis Omdöme på Google

Läs Fotograf Jannis omdömen på Google här

Kundomdöme

Fångad av fotograf Kim Ventura

Med sin passion, erfarenhet och intuitiva arbetssätt förvandlar Jannis kundens idé till fantastiska bilder och gör det extra för bästa resultat.

Jannis är hängiven sitt arbete, han går de extra stegen för att leverera så bra som det någonsin går och resultaten är tydliga i fantastiska bilder med en integrerad känsla. Han har en dynamisk och entusiastisk personlighet som kompletterar hans professionella kvaliteter och får honom att stå ut bland fotografer. Jannis kan arbeta med alla typer av människor, han har en unik kombination av fantasi, nyfikenhet och passion som inspirerar till mer personliga bilder även i affärssammanhang.

Jannis har en mycket hög ambitionsnivå och visar både glädje och hjälpsamhet. Han kan luta sig mot sin långa erfarenhet och har samtidigt en intuitiv approach och kundens ”tråkiga” idé kan förändras till något fantastiskt. Jannis är alltid positiv, ytterst professionell och testar nya vägar för att skapa de optimala resultaten. Han lyssnar in kundens behov, har ett härligt driv och är förtroendeingivande, lätt att samarbeta med, kreativ och levererar snabbt och med hög kvalitet.

Sammanställningen baseras på svar från 12 kunder som lämnat svar anonymt i september 2017 sammanställt av Per Frykman – Your Professional Reputation. ✆ 070-624 00 58 per@reputationmastery.se

Jag startade min fotostudio 1988 här i Vasastan.

Efter 31 år är jag på samma ställe och har samma glada humör som första dagen.
Min röda tråd genom åren har varit att alltid leverera så att du som kund blir supernöjd!

Under årens lopp har jag gjort mer eller mindre krävande uppdrag och jag har jobbat med mer eller mindre krävande kunder.

Därför är det viktigt för oss båda att prata om hur höga eller låga dina förväntningar är, och komma överens om vad ska levereras och när. När vi har klarat av kommunikationsbiten har vi en nästan 100% chans att:

  • Du ska få det som du behöver
  • Du betalar priset som du kom överens om
  • Du får bilderna levererade i tid
  • fotomaterialet fungerar och är i rätt upplösning och rätt färgprofil
  • Du blir faktiskt supernöjd