Barnfotografering

Barnfotografering i studio Stockholm – Vasastan

Håll familjeminnen levande med en barnfotografering i studio i Vastastan.

Med en barnfotografering i studio får du minnen som lever länge, en trevlig upplevelse och hög kvalitet på bilderna. Dessutom kan du som väljer mina paket få med en massa digitala bilder och nyfotografering till nästa år utan extra kostnad. Jag bjuder även på mitt glada humör och 30 års erfarenhet.

Barnfotografering i studio med roliga tillberhör

Roliga tillberhör gör att barnfotograferingen blir extra rolig

Planera en lyckad barnfotografering i studio.

Det viktigaste är tidsplanering. För att en barnfotografering i studio ska bli lyckad är det bäst och roligast om barnen är pigga och glada. Undvik att planera din fotografering när barnen har varit på en massa aktiviteter under dagen.

Barn som är trötta blir ledsna lätt ...

Inför din barnfotografering måste barnen vara utvilade.

De kommer att vara mycket trötta, griniga och bilderna kommer inte att bli så bra. Gör tvärtom, för utvilade barn är nästan en garanti för fina bilder!

syskonfotografering i studion i Vasastan-Stockholm

syskonfotografering i studion i Vasastan-Stockholm

Bebisfotografering liggande på magen

Bebisfotografering liggande på magen. Bebisar runt 6 månader gamla är duktiga med att lyfta huvudet.

Syskonfotografering med ljusblå bakgrund ser ut som blå himmel

Syskonfotografering med ljusblå bakgrund ser ut som blå himmel

Barnfotografering i studio ska vara lekfull och skojigt!

Barnfotografering i studio ska vara lekfull och skojigt!

Ett par mörka glasögon och lillkillen ser jättetuff! Barnfotografering ska vara kul även för bebisar.

Ett par mörka glasögon och lillkillen ser jättetuff! Barnfotografering ska vara kul även för bebisar.

Att välja kläder för en barnfotografering i studio.

Undvik starka färger, loggor och mönster och satsa på tidlösa klassiska plagg. För syskonfotografering är det alltid kul att ha liknande kläder och färger. Då blir det som bäst. Bilderna kommer att leva många år framöver så det är värt att planera kläder och klädbyten.

Barnfotografering med såpbubblor blir extra rolig.

Barnfotografering med såpbubblor ger möjlighet till en extra roliga bilder.

Barn reagerar olika vid fotografering

Om du som förälder känner att barnet blir lite blygt/mammigt eller pappigt i en ny miljö då måste ni komma in lite tidigare till studion. Det hjälper ganska mycket om barnet vänjer sig vid miljön.  15–20 minuter innan vi ska börja vår barnfotografering kan räcka! Det blir också jätteskillnad på bilderna.

Alla barn reagerar dock inte likadant. Det finns barn som går in i studion och är orädda och nyfikna och ser fram emot den nya erfarenheten. Alla barn är olika som individer och det är alltid lika roligt och spännandemed barnfotografering.

Läs gärna mer på: http://www.fotografjannis.se/tips-till-foraldrar-infor-bebisfotograferingen/  och om du kanske vill få lite inspiration om barnfotografering av tvillingar eller trillingar titta på:http://www.fotografjannis.se/barnfotografering-med-trillingar-och-sapbubblor/

Och här kommer ytterligare ett 🙂 http://www.fotografjannis.se/tips-for-att-fota-sma-barn/

Vill du se flera bilder av mina barnfotograferingar. Det kan du göra här: https://www.fotografjannis.com/Barnfotografering

Mamma och pappa kan hjälpa till att få riktigt härliga skratt under en barnfotografering

Mamma och pappa kan hjälpa till att få riktigt härliga skratt under en barnfotografering

Pris för barnfotografering i studio

Ett barnfotografering kostar från 1300 kr. Under  fotograferingen kommer vi att fotografera massor med bilder och efter att vi blir klara kommer vi att gå igenom och titta på alla bilder och gallra. De bästa bilderna kommer att bli ett underlag för att ni ska välja förstoringar,  album, kollage och annat kul.

I fotograferingspriset för barnfotografering ingår inga bilder utan bilderna beställer man och betalar bara för dessa förstoringar man vill ha.

Detta har varit mycket uppskattat eftersom man kan köpa bara en förstoring om man vill iställer för någon av de olika paket som tidigare fanns inbakade.

Ett paket med olika förstoringar, album, kollager och digitala bilder kan man fortfarande få köpa för de som vill ha lite av varje.

Uppmuntra barnen att bli modeller under barnfotograferingen

Uppmuntra barnen att bli modeller under barnfotograferingen

Ljussättning för barnfotografering

Jag har alltid gillat en 3 ljuskällor kombo för att fota barn! Jag använder ett bakgrundsljus ett motljus och ett huvudljus. På det sättet kan jag kontrolera ljuset i bakgrunden separat, med motljuset kan jag skulptera porträttet så att den ser tredimensionell ut och huvud ljuset ska bara hjälpa till för att vi ska få en grunljussättning på barnet.