Barnfotografering med trillingar och såpbubblor

Det är inte varje dag man fotograferar trillingar.  Det första man märker är att de är så lika 😉  Som fotograf är oftast en utmaning om man ska fota en bebis… Ska man fotografera två stycken tillsammans då har man satt ribban högt. Kommer en tredje bebis in i bilden (jaa, bokstavlingen 🙂 då är det dags att skärpa sig och vara beredd att vad som helst kan hända! En bra metod är att försöka vinna uppmärksamhet på ett eller annat sätt.  Jag använde i det här fallet mitt hemliga vapen som är såpbubblor. Bebisar älskar och fascineras av såpbubblor och såpbublorna gör sig bra på foto, speciellt om man har en lite mörkare bakgrund i studion.

När supbubblorna flyger runt kommer dem ibland alldeles framför deras ansikten och då blir ännu roligare bilder. Bebisarna blir exalterade och får en massa olika glada och spännande ansiktsutryck.

trillingar

Ett annat bra sätt att få uppmärksamhet är att låta mamma eller pappa stå alldeles bredvid mig och ropa på dem och skoja. De kan danska och gömma sig bakom mig och leka kurragömma och småttingarna kommer att titta rakt in i kameran och vara glada!

trillingar trillingar trillingar trillingar