Bebisfotografering – På mammas/pappas hand!

Detta är en kul bildidé för din bebisfotografering! Den fungerar bäst när bebisen är mellan 3-8 månader, sen blir dem för stora och tunga att hålla på detta sätt, men om mamma eller pappa är starka kan det fungera!  Det går ut på att barnet ligger på mammas eller pappas arm. Ljussättnigen är min klassiska ljussättning för bebisar. En sidoljus som huvudljus och ett stark motljus. Sidoljuset skapar fin täckning på ansiktet med fina skuggor och motljuset jobbar med blänk på vänster sidan av pannan/ansiktet och även kropp. Det är en fantastisk porträttljussättning som tar fram en 3D känsla på bebisbilderna!
0D3A0398

 

En sak som man ska titta på är att inte ha åtsittande kläder som lämnar spår på huden. (Även om det är lätt att retuschera bort dem)


0D3A3426

 

Variera gärna med bilder när bebisen tittar i kameran eller tittar bort mot mamma eller pappa som står strategiskt placerade när de inte håller om bebisen. Jag brukar för det mesta vilja fota utan blöja och det går bra för det mesta men ibland händer det ”olyckor”… Men det får man räkna med under en bebisfotografering!

 

0D3A8580

 Vill ni komma och prova hur fint det kan bli?  Kolla om det passar några av tiderna på min bokningssida här nere.
Jag har så klart nöjd kund-garanti! Vi ses på din bebisfotografering!

BokatidknappXL

0D3A9289-20D3A5246