Berättande bilder hjälper dina kunder att ta steget och kontakta dig.

Berättande bilder hjälper dig att föra fram ditt budskap på ett enkelt och snabbt sätt.

Berättande bilder är enkla bilder med ett stark budskap som är omöjligt att missa.
Det är ett stort plus för din verksamhet när du kan använda dig av berättande bilder!

Det finns en massa olika sätt att tänka när du ska planera att fota berättande bilder och det kan göra otroligt skillnad på hur ditt budskap uppfattas. Jag hade äran att hjälpa till  när vi skulle ta fram lite bildmaterial för ett nätverk. Känslan på hur alla nätverkande företag samspelar med varandra och hur man kan både hjälpa varandra och även gå ihop med flera för att ha som mål en gemensam  kund. Bilder som är starka och som man inte kan missa budskapet men ändå ska det vara enkelt och enhetlig och visa samspel, skicklighet, vilja , engagemang och intresse att vara med och hjälpa varandra och jobba ihop.

Vi bestämde att samlas under ett par timmar innan vi skulle hålla ett litet event. Därför var det lätt för alla att planera in det i sina kalendrar. Sedan var det bara in och brainstorma. Alla kunde berätta om sin favorit berättande bild. När det finns så många olika företag och brancher på samma ställe och alla tänker med sina bilder i huvudet då blir det kalasbra! Alla har olika erfarenheter och alla ser olika på en bild som ska illustrera tex ”vi hjälper varandra”. It branchen, restaurant branchen, städ och lokalvård branchen, transport och bud, kommunikation och coacher. Det finns så många tolkningar av vad en berättande bild består av…
Hur kommer berättande bilder att hjälpa dig och din verksamhet?

Med hjälp av bilderna blir ditt budskap tydlig!  När du använder bra bilder kan du väcka känslor. Titta till exempel om bilderna med händerna med handflatan upp respektive ner? Vad är för skillnad mellan bilderna ? vilken av dem illustrerar att hjälpa varandra bäst?

Med hjälp av bilderna hjälper du din presumtiva kund att ta beslutet och kontakta dig mycket lättare än om bilden inte fanns där.

Vi du prata mer om hur kan berättande bilder hjälpa din verksamhet?

Välkommen att höra av dig på 070-7272 242 eller maila

Vi hörs!

/Jannis