Din färg, din stil och din snygga profilbild! Välkommen på workshop!

Du förtjänar att visa din bästa sida

Med Elisabeth Böviks färg- och stilrådgivning får du svart på vitt vilka dina bästa färger är och hur du skapar en personlig stil.

Dipl. Färg- och stilkonsult Elisabeth Bövik

Strax därefter tar Jannis Politidis hand om dig och fotograferar dina porträttbilder när du ser som snyggast ut i dina bästa färger.

jannis i studio
Fotograf Jannis Politidis -Mästarbrev i foto och rutinerad porträttfotograf

Målet med färganalys är att ge dig inspiration till att hitta dina finaste färger och kunskap om hur du kombinerar dem på bästa sätt. Under stilcoachningen tittar vi också på din figur och dina proportioner och du får tips om vilka modeller och tyger som passar din kroppsform, din livsstil och din budget. De färger vi har omkring oss påverkar våra sinnen, vårt välbefinnande och humör. Det är därför vi älskar vissa färger och ogillar andra. När vi klär oss i färger som harmonierar med våra egna färger ger vi ett snyggt, personligt, välklätt och engagerat intryck.

Målet med din porträttbild är att du ska se kompetent, trevlig och pålitlig ut. En snygg porträttbild är aldrig en slump. Ditt ansikte och ditt inre måste vara i harmoni med ljuset och energierna för att din profilbild ska bli bra! Jannis är mästare på ljuset och har stor erfarenhet av porträttbilder. Här finns en artikel om profilbilder på Linkedin som Jannis har skrivit: https://www.fotografjannis.se/din-profilbild-pa-linkedin

Lyckas med ditt CV-foto

Välkommen på en spännande workshop – så här går det till

Du väljer om du vill komma 17, 18 eller 21 juni. Innan rådgivningen har du ett kort digitalt möte med Elisabeth för att prata om din garderob och dina färger. Under mötet får du tips och råd om vad du ska ta med dig till rådgivningen på plats. Vi möts i Jannis Studio (Frejgatan 103 B nära Odenplan i Stockholm. Karta finns längst ner på sidan). Vi håller en timmes rådgivning, väljer kläder och efteråt är du färdig för fotografering. Efter din fotografering har vi en bildvisning för att välja dina favoritbilder. Den bästa bilden ingår i priset, men många väljer att köpa fler bilder. Du kan köpa ytterligare tre eller sex bilder för 1000 respektive 2000 kronor.

Betalning och villkor

  • Priset för rådgivning och fotografering är 3800 kronor, inklusive moms.
  • Preliminärt bokningsbara datum är 17,18 eller 21 Juni. Vi väljer datum där de flesta kan komma.
  • Digitalt möte på distans och personlig rådgivning på plats ingår.
  • Under stilcoachningen tittar vi också på din figur och dina proportioner.
  • Fotografering, bildvisning och den bästa bilden högupplöst och snyggt redigerad ingår (extra bilder för 350 kronor styck).
  • Användningsrättigheter för bilderna ingår och du kan använda dem som du vill.
  • Du bokar och betalar 50 procent i handpenning (ej återbetalningsbar) och resterande belopp efter workshopen.
  • Det går bra att överlåta din plats till en annan person om du inte kan komma.
  • Fakturan är avdragsgill.
  • Rådgivning och fotografering äger rum i Jannis studio, Frejagatan 103B, 113 26 Stockholm (en karta finns längst ner).
porträttfotograf-stockholm Fotograf Jannis


Anmäl intresse här så bokar vi din dag senare.

OBS! Minst fem deltagare per dag. Om workshopen uteblir återbetalas handpenningen.