Porträttfotograf, produktfotograf, video, Gesällbrev & Mästarbrev

Porträttfotografering


Porträttfotografering

Porträttfotografering i studion. Proffsiga portättbilder med fantastisk ljussättning och retusch. Välj mellan tre olika porträttpaket och få ultrasnabb bildleverans.
Prislistan för de olika paketen hittar du här.
Jag hjälper ett antal företag med porträttbilder till deras nyanställda.


Produktfotografering

Produktfotografering för både E-Handel och reklam. Det blir skarpa, fina och exklusiva bilder av din produkt med snygg ljussättning. Jag har jobbat länge för företag som Electrolux, Ericsson, Orion Pharma, Bosch, Ford, Philips m.fl. Dina bilder kan också levereras med transparent bakgrund.


Video

I studion kan du filma dina egna videos i mitt videobås. Enkelt och krångelfritt skapar du materialet som du kan ta med och klippa själv om du vill. Perfekt för dig som vill visa upp dina produkter, berätta om nya tjänster eller skapa ett erbjudande till sociala medier & hemsidor. Låt dig inspireras och se exempel på vad andra företag har filmat.

socialsale
Mina Google omdöme

Familjefotografering

Familjefotografering

Familefotografering i studio eller hemma hos er. Föreviga din familj, även djur är välkomna. Underbara minnen. Förberedelserna kan göra skillnaden. Du bestämmer själv om du vill ha alla bilder digitalt eller bara förstoringar, collage, album eller canvas. Alla bilder som används till förstoringar och annat är redigerade.


Barnfotografering

Hysterisk kul med barnfotografering, syskonfotografering, tvillingar eller trillingar. Vi blåser såpbubblor, byter kläder och fotar. Vill ni så tar vi en bild av hela familjen! Barnfotografering och familjefotografering hör ihop. För bästa resultat bör barnen vara utvilade och glada.


Gravidfotografering

Med spännande ljussättning på magen blir gravidbilderna supersnygga! Ta gärna med blivande pappan (eller andra mamman) eller kom hela familjen!. Det blir en härlig bild med hela familjen runt magen. En snygg kimono och en lyxig bh kan göra bilderna ännu bättre.Modellfotografering

Modellfotografering

Skapa din portfolio med snygga bilder på dig själv. Perfekt för dig som satsar på att bli statist, modell, skådespelare, artist m.m. Du kan komplettera med en färdig analog eller digital portfolio. Dina bilder retuscheras och redigeras till perfektion innan de levereras till dig.Produktfotografering i 360- 3D

3D produkt och kläder fotografering

Dina produkter blir roligare med 3D fotografering. Konsumenter vill se produkten från alla sidor. Deras förtroende ökar och returerna minskar. Dessutom stannar de längre på din hemsida så du ligger bättre till på sökmotoroptimeringen. Har du kläder att visa upp rekommenderar jag att du visar dem på en levande modell.


Filma din egen video och håll din webinar och podd i studion, enkelt och krångelfritt!

Fyll i formuläret för att boka

Fyll i formuläret med den tiden och dagen du vill komma! Du får en bekräftelse per mail. Om din önskade tid krockar med ett annat uppdrag får du ett förslag om en alternativ tid. OBS!!!! Bortrest 2-7 MARS

skriv ditt namn
Du får en bekräftelse per mail. Om din önskade tid krockar med ett annat uppdrag får du ett förslag om en alternativ tid
Som fotograf skapar jag visuellt innehåll med
både stillbilder och rörliga bilder.
Porträttfotografering, produktfotografering (även 3D produktfotografering) och
video både i studio och på plats.
Min fotostudio ligger mitt i Vasastan i centrala Stockholm.
Det är enkelt att beställa fotografering och det blir proffsigt utfört med snygg ljussättning
och kanonfin bildredigering. Min långa erfarenhet är din trygghet.
fotograf jannis gesällbrev
Från ceremonin i Blå hallen när jag fick mitt gesällbrev.
Oavsett om du är här för porträttfotografering, produktfotografering, video, familjefotografering, barnfotografering eller gravidfotografering ska du alltid få toppenservice och ett kanonbra resultat.
Läs gärna min artikel om porträttbilder som ska användas i jobbsammanhang så får du tips och råd inför fotograferingen. Vill du marknadsföra dig med video? Jag har ett videobås (i princip drop-in), där du kan filma din egen video och producera den själv (jag hjälper självklart gärna till om du vill!).Ta gärna en titt på alla jobb som jag redan levererat (min bildleveranssida).
fotografjannis-eventfotografering

Inte bara jobb…

Förra året samlade jag pengar till 7M-projektet och det blev en fin vattentank i Losibil, Kenya. Vill du hjälpa mig att ordna en vattentank till i år? Hör av dig! Om du vill ordna en egen vattentank med ditt nam – kontakta Peter Löfqvist.


Alla mina prislistor finns här: Prislista familjefotografering, prislista för företagsporträtt, CV, Linkedin, och prislista för video i videobåset

EnglishGreekSwedish