E-butik? så lockar du kunderna med bilder!

Startar du en e-butik? Så ska du göra för att locka nya kunder med bilder.

Att sälja i en e-butik har både fördelar och nackdelar för dig som driver den. En av fördelarna är att kunderna kan hitta dig utan att vara fysisk på plats i din butik. Detta är också en nackdel eftersom kunderna kan inte ta på dina produkter och titta på dem ordentligt. Detta är tack och lov lätt åtgärdat numera eftersom du kan ju visa flera bilder av din produkt så att kunderna inte blir tveksamma inför köpet.

[smart-product id=”6491″ width=”300″ border=”false” autoplay=”true” interval=”200″ fullscreen=”true” move_on_scroll=”true” move_on_hover=”true” style=”flat-square”]

Vi människor är visuella, vi gillar att se på en vara istället för att läsa en beskrivning om den. Därför säger vi också att en bild är lika mycket som 1000 ord. När du visar  mycket visuell information om din produkt kunderna litar på din e-butik och på dig. Du döljer ju ingenting!

Du väljer att bjuda på information och hjälpa dem att bestämma om att gå igenom med köpet. Kunderna gillar att få hjälp, de är tacksamma för all information de får och de kommer ihåg nästa gång de kommer att handla för att återvända till din e-butik.

Men det visste du väl. Du gillar också att få mycket information. Du vill bli säker att du inte köper fel vara varje gång du handlar något på nätet.  Och du återvänder till samma e-butik nästa gång du ska handla. För att du fick  en bra upplevelse som kund.

Vill du veta mer om det smarta produktfotograferingen som gör att din försäljning  i din E-butik ökar och dina kunder får en positiv upplevelse av din näthandel?  kontakta mig

EnglishGreekSwedish