En kort videofilm som marknadsföring

En kort videofilm som marknadsföring är effektiv. Vem vill idag läsa långa texter med massor med text när det istället går att få samma information med hjälp av röst och rörliga bilder i en intressant video?  Videofilm är oslagbart som marknadsföring när man snabbt och pedagogiskt vill förmedla information och expertis, och kanske visa hur en produkt fungerar. Det var så som företaget Sanyleg resonerade när de kontaktade mig för att skapa videofilmer där en läkare ger specialistinformation om deras produkt, en kompressionsstrumpa. Resultatet blev mycket bra.

En kort videofilm som marknadsföring skapar bättre kontakt mellan företag och kunderna

Långa texter med information gör kunden lästrött medan en kort snärtig, snygg och informativ videofilm håller kvar intresset så länge som det behövs. En film skapar också en känsla av kontakt mellan företaget och kunden som är unik.

För mig som fotograf är det viktigt att lyssna på vad du behöver och dina önskemål, och så är det säkert också för dig.  Det är därför jag alltid ställer frågor och noggrant diskuterar vilket upplägg du önskar och sedan funderar ut hur jag bäst kan kombinera detta med min expertkunskap inom foto, film och marknadsföring. Är det en produkt du vill marknadsföra? Eller är det en tjänst? Kanske det är en organisation eller en idé?
I exemplet här ser vi de filmen som är c:a 1 minut lång, en version för sociala media.

Flexibilitet och kreativitet är nycklar till bra filmer

Videofilmer för marknadsföring kan vara av olika längd för att passa in i olika media. Vi bestämmer innan vi filmar vad du vill ha. Önskas till exempel en lite längre videofilm för Youtube? Det fixar vi. Eller är du kanske ute efter en lite kortare videofilm för hemsidan? Det fixar vi också. Kanske vill du ha en kort med informativ videofilm för sociala media? Självklart fixar vi det också

Varför inte en kort videofilm som marknadsföring? Efterarbetet gör vi ju tillsammans.

Vi filmar och sedan klipper vi filmen tillsammans. Detta gör jag för att du och jag med våra olika typer av expertis ska kunna avgöra vilka sekvenser som blir bäst.  Att arbeta på detta sätt gör också att du som kund redan från början kan se hur slutresultatet ska bli. I slutfasen lägger vi sedan in logga och annan information som du vill ha med.