Gör det bästa av erbjudandet om fotografering.

Så ska du göra om du ska bli helt nöjd med ditt besök hos mig!

0D3A2993-Edit Jag vill gärna hjälpa dig med att bli nöjd med både dina bilder som jag ska fota men även hela besöket och upplevelsen. Jag har nöjd kund garanti så om du inte är nöjd med bilderna kommer du att få pengarna tillbaka (gäller ord.pris)

Hur ska du tänka när du får ett erbjudande från mig.mannehsallah

Från gång till gång har jag lite erbjudande som är aktuella en vis tid. Detta för att jag ska hjälpa till dig att ta och boka en fotografering under en period där jag inte har fullt upp. Detta erbjudande är jättebra eftersom ger en chans till  dig som presumtiv kund som kan styra  din fotografering att komma just den perioden där är förmånligast för dig.

Det är dock vanligt att du istället för att koncentrera dig till själva erbjudandet ställer frågor om andra tjänster och produkter i sortimentet. Detta kan vara aktuellt för dig att slå till kanske men oftast har inte så mycket att göra med erbjudandet i frågan.

ramaeriksson2Tänkt dig följande: Du vill åka tåg till Västerås och råkar se ett erbjudande som SJ har om just Västerås och till  halva priset om du kan ta första morgon tåget. Du ringer SJ (om man nu kan göra det fortfarande) och frågar om tågresor till Hamburg eller Budapest. Detta har inte med erbjudandet att göra dock och du slutar med att inte köpa resan till Västerås eftersom resan till Hamburg var inte rabatterat. Tokigt eller hur?

Eller ….Wärdshuset  har en spa tjänst som du kan få gå för halva priset när du bokar en kväll där. Du ringer och börjar fråga om maten är halva priset eller om vinet är halva priset eller om allt annat är rabbaterat. Oftast det är inte om det inte står. Någonstans måste wärdshuset och SJ ta sina pengar ifrån om de ska fortsätta att hjälpa oss med mysiga kvällar och miljövänliga resor även nästa år.

helena-bertilsson Som fotograf har jag ibland själv lite erbjudande vid speciella tillfällen under året och de är alltid en jättebra deal och mycket förmånligt. Just nu har jag en deal för dig nybliven förälder där man får en fotografering och en förstoring  av bebisen för under 800 kr. (Det totala vinsten för er nyblivna föräldrarna är 590 kr OM ni skulle boka inom tidsramarna som erbjudande gäller). Dessutom om man skulle komma hela familjen fotar vi lite familjebilder också.margareta-wilhelm-2a

Folk uppskattar det väldigt mycket och många efterfråga det också när barnen blir lite större, men det finns även föräldrar som ställer frågor som är ganska irrelevanta innan vi har fotats. Visa vill ni ha många förstoringar utan att ha sett bilderna, andra vill köpa alla digitala bilder och så vidare.

Jag vill  inte gärna  sälja något som inte finns ännu. Jag vet inte om bilderna blir som du vill ha dem, jag har ingen aning om barnet ska gråta, och känns olustig att ge dig ett pris för något som kan gå hur galet som helst…. Därför vill jag att vi koncentrerar oss till erbjudandet! En  fotografering och en förstoring som är riktigt bra och bearbetat som du kan rama in och njuta av det varje dag.

rohie-drammeh3När du ska komma till bildvisningen kommer jag att visa vad jag kan erbjuda i flera förstoringar , digitala bilder , fotoböcker och fine art, akrylic och canvas och alla möjliga olika paket och bonusar som du kan få på köpet. Det är VIKTIGT FÖR DIG att klämma och känna produkterna och att titta på bildbehandling och finishen samtidigt som du kan ha synpunkter för beskärning. Bilderna som jag säljer  har en GARANTI på 75 ÅR för oförändrade färger. Jag tycker att det är värt att göra dem så snygga som möjligt för att ni visar era bästa sida när de har gått i arv till barn och barnbarn.

Detta kan jag visa er endast när ni kommer till min arbetsplats för att fotas och senare titta på sortimentet. Det går inte att göra det på hemsidan.

anette-broberg2När du ska titta på bilderna och alla möjligheter då ska du ta beslutet om du vill ha flera bilder eller inte. För att då har du fått alla förutsättningar att göra ett klok beslut och inte minst sett hur bilderna ser ut och vad som finns i sortimentet. Jag har haft min fotostudio  sedan 1988 och har fotat väldigt många familjer, barn och djur. Nästan 70 % som kommer till mig köper något annat som de hittar i sortimentet som de hade ingen aning att det fanns innan. Detta har gjort att jag vill ta en sak i taget och hjälpa till så att du blir så nöjd som du kan vara från ditt besök hos mig.

anita dath Därför tycker jag att vi ska hålla oss till det erbjudandet som du har fått och titta bara på om just det kan vara något om dig eller inte.
Missa inte din rabatterade resa till Västerås  bara för att du inte får rabatt för att åka till Hamburg.

0D3A1235-Edit