Festen blir roligare med en photobooth

En photobooth är en stämningshöjare för festen! Det spelar inte så stor roll om det är en företagsevent eller konferens eller en privatfest, bröllop eller högtid eller jubileum!  En photobooth är alltid rätt eftersom det skapar stämning och bryter isen mellan människorna!

Det är roligt att vara en del av en lyckad fest och  en photobooth  är just det som gör att festen blir både roligare och lyckad. Jag hade nöjen att installera en photobooth från just photo-booth.se till Joan´s och Milads bröllop  och var med under hela kvällen. Ju roligare gästerna hade det desto mer njöt jag också!

Här kommer lite bilder  och en kort video som sammanfattar hela eftermiddag och kvällen på 5 minuter. Se och njut själva av hur roligt det är för gästerna när de har kul och samtidigt skapar minnen för brudparets album. Ja många av bilderna kommer i dubbletter och klistras i en album som brudparet får sedan som ett minne!  Vilken fantastisk ide !

photobooth

 photobooth photobooth

Photobooth kan bli en del av festen, den sprider otroligt mycket glädje och gästerna kommer att skratta oavbrutet ! Otroligt enkel att använda , bara att trycka på skärmen och följa instruktionen. Massor med roliga tillbehör som hattar, näsor, mustascher, lös hår masker glasögon ooch annat kul gör att  garanterad blir många hysterisk glada och oförglömliga bilder från släkt och vänner.

En photobooth är lätt att installera var som helst i lokalen. Du behöver inte göra något själv heller. Jag tar hand om allt, installerar på plats och är med hela kvällen och hjälper till om det behövs. När festen är klar packar jag allt själv så ni behöver inte tänka varken besväret med flytt och installation eller tekniken.

EnglishGreekSwedish