Filmproduktion med green screen/chroma key i Vasastan-Stockholm

Med video kan du prata rakt in i deras hjärta! Det är jättesvårt att göra det med text och stillbild.

Föreläsaren och artisten Anna Jois behövde en kort film för att göra reklam för hennes föreläsning. Filmen tog 15 minuter att spela in. Se vad Anna tyckte om själva filmproduktionen på slutet av filmen!

Alla vill spela in video numera. Nästa år kommer 80% av all internet trafik att vara video. Så här kan du enkelt skapa dina videofilmer enkel och krångelfritt i alla fall om du finns i Stockholm. Min video studio finns på Frejagatn 103 B och är i princip en dropin tjänst. Du bör dock kontakta mig och boka en tid eftersom den kan vara bokad eller så jag kanske arbetar ute på plats.

Enkelt videofilm för företag! Jag löser dina filmproduktions problem.

Problem 1: Du behöver göra en serie videofilmer utsprida över några månader för att piffa upp hemsidan och bli aktiv på sociala media

Problem 2: Du är medveten att du bör visa upp en proffsig resultat men du tycker att det är för dyrt med traditionella produktionsbolag.

Problem 3: Du orkar inte sätta dig i om vad du ska skaffa investera i när det gäller kunskap, mjukvara, ljus och ljud samt kring utrustning.

Problem 4: Även om du skulle skaffa allt du behöver känns det som om du inte har tid att rigga upp experimentera och riva ner på kontoret. Det stör den vanliga verksamheten alldeles för mycket.

Problem 5: Den där {\‰¢””” videoredigeringsprogramet krashar din dator eftersom den är inte lämplig för videoredigering

Problem 6: Du har investerat i allt och du kan göra allt men känns att det kommer att kräva ett par tre dagar att göra allt själv och under tiden kan du inte göra ditt vanliga jobb.

Problem 7: Arbetskamraterna börjar titta på dig på ett konstigt sätt….

Platsproblem, tidsproblem, kunskapsproblem, utrustningsproblem, knowhow problem…Hur kan du vifta bort dessa problem?

Lösning: Du kommer till studion, filmar ditt budskap och få hjälp med klippning och produktion. Om du önskar klippa själv kan du ta med din usb sticka så ta hemmaterialet.

Fokusera på ditt budskap, jag tar hand om tekniken i din filmproduktion

Du behöver inte läsa dig till om ljud, akustik, eko, mikrofoner och decibel.
Du behöver inte kunna om ljussättning och bländare och slutartider och upplösning och vitbalans
Du behöver inte kunna något om Greenscreen/Chroma key och bakgrunder
Du behöver koppla bort från tidslinjer, format, övergångar och renderingar
Du behöver inte undra varför filmkanterna är svarta eller varför hoppar bilden plötsligt mitt i filmen eller ljudet försvinner.
Du ska bara koncentrera dig till ditt budskap och få filmen så bra som möjligt.

Din videoproduktion ska vara en positiv erfarenhet.

Det ska bli bra utan att det tar en massa tid och utan att du ska behöva lösa en massa problem. På det sättet kan du göra dina videos oftare och få ut ditt budskap när du behöver det. Här är Sara Nyström som berättar om sitt företag Impact pro.

Enkelt och krångelfri videoinspellning och filmproduktion. Hållbart och effektivt!

Om du redan har mycket att göra på jobbet, det sista du vill är att krångla med en massa nya bekymer för att klara av att göra dina videos. Om du finns i närheten av Vasastan i Stockholm och vill skapa egna videos kan du göra det i min videostudio. För att producera en 2-3 minuters video hos mig i Vasastan, kommer att ta bara 15 minuter och den kommer att bli topp kvalitet i både bild och ljud. Du kan alltid ta med materialet och klippa själv om du vill eller jag kan hjälpa till med klippningen också.

Videointervjuer och längre presentationer.

Lika enkel och krångelfritt kan du göra dina längre presentationer och intervjuer i studion.
Det som kan kännas svårt och omöjligt att uppnå kan bli enkelt och snabbt gjort i videostudion i Vasastan.

Läs vad du kan göra med video här:
Du får inspiration för att göra
1. En film för sociala media /reklam
2. Annonsera en ny tjänst eller produkt
3. Berätta om ett erbjudande
4. Göra reklam för en kommande event
5. Visa hur man gör och positionera dedig som expert
6. Låt dina kunder berätta om hur de fick hjälp av dig! Referenser är guldvärda!
7. Låt all veta om din föreläsning/Webinar.
8. Säj bara hej till dina kunder och önska dem god jul, glad påsk och trevlig sommar. Passa på att berätta om dina öppettider eller semesterstängd eller om du bjuder på glögg eller har öppet hus.

Korta filmer: Gör det ofta och planera framåt i tiden

Du får ut mycket mer av dina filmer när du är konsekvent och syns ofta med värdefulla budskap.
Därför ska du planera en serie av filmer istället för en enda film. Om du tänker några månader framåt kan du planera att du har nya videos på hemsida och sociala media till både din event, julerbjudande, alla hjärtans dag erbjudande, glad påsk öppet hus, sommar AW och allt annat som du vill prata om. Kontinuitet är bra för att dina kunder blir påminda att du finns och har du ett trevligt budskap kommer de att komma ihåg dig med glädje.

Linkedin experten Olle Leckne och jag gjorde en serie på åtta korta filmer som vi släpper allteftersom med några dagars mellanrum från varaandra. Filmerna släpps på Linkedin och Facebook och vi länkar till en sida där man kan prenumerera för att få se alla filmer och för att lära sig mer hur man säljer genom sociala medier.
Den ser ut så här https://selling-socially.com/social-sale/?utm_source=mailchimp&utm_medium=email&utm_campaign=selling%20socially%20lansering&utm_term=Social%20sales&fbclid=IwAR3l7bgePxrgCPDqU7Ta9AhmGpl-vuDsi__AFcuTkS-uT0OblYccownVGss

De 8 stycken filmerna kommer att skapa intresse för 3-4 veckor och kommer att ge oss leads om andra företagare och organisationer som är intresserade att lära sig hur man säljer genom sociala media.
Det är väldigt sällan som inspellningen av dessa filmproduktioner tog mer än en timme.

Filmproduktion för hemsida och sociala media- Gör det själv på ett nytt sätt!

Jag började tänka på en permanent studio för videoproduktion när jag tvättade min bil i en tvätt hall! Jag tänkte : Här sitter jag och gör hela jobbet själv och jag måste betala penngar för det. Men Jag får en tvätthall och bilen blir snyggare och renare än om jag skulle tvätta den utanför hallen. Här finns alla verktyg jag behöver för att göra jobbet själv på ett bra sätt.
Jag blev helt övertygad att om jag byggde upp en videostudio jag skulle kunna göra en massa företagare glada. De kan komma in spela in sina videos och ta med sig materialet om de vill klippa sin film själva!

Vilken fantastisk tjänst! Framförallt att både ljus och ljud är toppen och även green screen /chroma key finns på plats för att byta ut bakgrunden.

Sugen på att göra din egen film för hemsidan och sociala media? Läs här: