Garanterat kul på kick-off och event med photobooth

Garanterat kul på kick-off och event med photobooth

Vill du ha garanterat kul på kick-off och event med photobooth? Efter att jag har varit på några företagsevent och kickof nu kan jag berätta att alla gånger som en photobooth har varit på plats blev en helt annan stämning. Det är inte så svårt att förstå. Vi människor gillar att skapa minnen med våra vänner och bekanta både till vardags och fest. Mobilkameran kommer fram flera gånger om för att fota roliga situationer och minnesvärda händelser, möten och ansikten.

Därför blir garanterat kul på kick-off och event med photobooth. En photobooth gör det enkelt att skapa minnen, det gör det med bra kvalitet och skapar bilder av det roligaste slaget som också kan fås fysisk på fotopapper.

Men ”garanterat kul på kick-off och event med photobooth” är inte hela sanningen. Ditt företag kan ha stor nytta av bilderna som produceras den kvällen. Bilderna är brandade med ditt budskap, och designen är gjort bara för dig och ditt företag.  Instagram har exploderat med sådana bilder, bilder som gästerna laddar upp själva till instagram. Ditt företag syns och exponeras hos deras cirklar. Du kan uppmuntra dina gäster att hashtagga bilderna med ditt speciella hashtag för kvällen och göra om instagrammande till en tävling där några av dina gäster kan vinna något.

fotografjannis-photobooth

Därför är det inte bara garanterat kul på kick-off och event med photobooth, det är ett sätt att marnadsföra företaget och exponera den på ett sätt som blir svårt att exponera på ett annat sätt. I dem bilderna finns glädje, värme och skoj, och det är extra kul när din logga kopplas med de här känslorna.

Vad är det som du behöver göra för att skapa en stämningsfull och fulständigt lyckat kickoff, konferens,event?

  1. Bestäm att du ska satsa på photobooth för en långsiktigt marknadsföring
  2. Ring mig på +46 70 7272 242 eller Volker på +46 70-583 54 30 eller gå in på http://photo-booth.se/  , www.fotografjannis.se
  3. Hitta din #hashtag som du ska använda för eventet.
  4. Koppla ner och koppla av, vi sköter resten.
Garanterat kul på kick-off och event med photobooth
Garanterat kul på kick-off och event med photobooth
EnglishGreekSwedish