OMDÖME

Vi har ett jättebra sammarbete med Jannis. Bilderna används internt som externt och Jannis följer våra fotorutiner utan problem samt är snabb. Topp betyg på alla sätt!

Madeleine Hallquist
Knightec AB
OMDÖME

Proffsig fotograf som tar sig tid med kunden. Jag skulle ta fräscha porträttbilder till min Linkedinprofil och hemsida, och han lyckades få fram min bästa sida i sin studio.

Niclas Erixon
Redovisningskonsult
fotograf Jannis porträtt

Fotograf i Stockholm

  • 30 års erfarenhet

  • Bred kompetens

  • Stilbild – VR – Video

  • Kreativ idekläckare

  • Humana priser

fotografjannis-google-reviews

Portfolio

portrattfotografering
Varför bör du ha en proffessionelt tagen bild? Läs om fördelarana och hur viktigt det är i en värld som är så pass konkurentkraftig att fel porträttbild kan göra en oerhört skada.
Produktfotografering 360
Produktfotografering 360 Snygg produktfotografering och produktfotografering 360. Lång erfarenhet och anpassning efter ändamålet.
företagsevent
Foretagsevent och kick-off Både stillbilder och rörliga bilder på företagsevent och kick-off. Du ska kunna visa upp ditt event i sociala media utan att skämmas.
garavidfotografering
Gravidfotografering med spännande ljussättning.Jag gillar mycket motljus och mörka skuggor och mjukt efterbehandling som gör att bilderna får en speciell karaktär.
Familjefotografering
Alltid nöjdkund garanti på familjefotograferingen. Jag kan fota familjen i studio eller hemma hos er. Enkelt och bra, prisvärd och roligt.
Barnfotografering
När du ska fotografera dina barn jag bjuder alltid på en mini familjefotografering på köpet (fotosessionen) Det blir roligare för barnen att ha en bild med mamma och pappa i framtiden.
videomarkandsforing
Marknadsför ditt företag med video. Videofilmer drar blickarna åt sig. Få konkurensfördelar
virtual-reality
Google Streetview och Virtual Reality! Nu kan du också ta steget till VR världen. Jag hjälper företag att sälja genom VR
Video CV
Med en kort video CV du visar upp din personlighet, glimten i ögat och låter tittarna höra på din stämma!
Kändisar
Kändisar, artister skådespelare, sångare, politiker, idrottsmän och kvinnor mm tillsammans med SINA hundar!
blogg
Min blogg
Kund Login
Du som är kund kan logga in på din bildbank här.

Med sin passion, erfarenhet och intuition förvandlar Jannis kundens idé till fantastiska bilder och gör alltid det extra för bästa resultat.
Jannis är hängiven sitt arbete, han går de extra stegen för att leverera så bra som det någonsin går med fantastiska bilder med känsla. Han är dynamisk och entusiastisk person som står ut bland fotografer och med sin unika kombination av fantasi, nyfikenhet och passion inspirerar han till mer personliga bilder även i affärssammanhang.

Jannis har en intuitiv approach och kundens idé kan förändras till något fantastiskt och han testar nya vägar för att skapa de optimala resultaten.


Sammanställningen baseras på svar från 12 kunder som lämnat svar anonymt i september 2017 sammanställt av Per Frykman – Your Professional Reputation. ✆ 070-624 00 58 per@reputationmastery.se

Videoteasers

Photobooth till kick-off & fest

Videomarknadsföring

Produktfotografering 360