Huddinge Företagarmässa 2017

Huddinge Företagarmässa 2017

Fotograf-Jannis-Politidis-huddinge-foretagarmassa

Det var dags igen för  ”Huddinge Företagarmässa 2017”. Jag tog med mig fotoutrustning och datorn, packade bilen och åkte iväg redan vid 10 tiden. Väl framme träffade många av förra årets deltagare som skulle ställa ut i år också på årets Huddinge Företagarmässa 2017.

Det gick ganska bra förra året då hade jag fått ett bra bra leads som resulterade till jobb. Det visade sig att iår skulle bli ännu bättre. Det var många som var intresserade och det var ett par stycken som i princip bokade upp mig direkt på plats. Vi får se hur det blir framöver 🙂

Fotograf-Jannis-Politidis-huddinge-foretagarmassa

Årets inspirationsföreläsare i Huddinge Företagarmässa 2017 är Monica Lindstedt.  Hon har startat gratistidningen Metro och skrivit böcker och är mamma till ”rutavdraget”. Hon är dessutom Företagarnas ordförande.

Efter inspirationsföreläsningen med Monika Lindstedt, är det dags för mässan. Vi är i samma hall som förra året men i år känns det som om det mycket väl besökt. Vi som var här förra året kommer ihåg snöstormen som gjorde att Stockholm inte fungerade som stad längre och mässan var inte så välbesökt heller pga de otroliga mänden snön.

Fotograf-Jannis-Politidis-huddinge-foretagarmassa

I år var det mycket bättre, många tar chansen att komma på en mässa med företagare för företagare. Här står affärer i fokus och många nya kontakter etableras under de 3 timmarna som mässan pågår.
Jag passar på att fotografera och filma lite, Jag vill gärna visa lite bilder som jag gjorde förra året.
Det är roligt att fotografera när stämningen är på topp. Människorna är glada och förhoppningsfulla! För många är detta en stor chans att få nya kunder och visa upp sina produkter och tjänster. Andra är intresserade att hitta nya produkter och tjänster för att köpa in.
Du kan bli medlem på företagarna här: https://www.foretagarna.se/teckna-medlemskap/
Stort tack till Olle Forsberg och Entrebolaget som bjöd in mig iår igen till Huddinge Företagarmässa 2017.

 

EnglishGreekSwedish