mardröms senario samarbetspartner

Under vintern 2016- 2017 hade jag blivit väldigt förtjust i Linkedin! Redan under våren 2017 hade jag hunnit skriva ett 30 tal artiklar och gå på flera träffar. Träffar med Mikarl Saliba eller Lunchin. Mitt nätverk växte och som fotograf började jag skriva om vikten av Linkedin profilbilden. Jag skrev 4 artiklar om det och till slut blev en ebook med både mina regler och case. (Det kan fortfarande tankas fritt om man mailar till linkedinprofil@www.fotografjannis.se.)

Det naturliga steget var att försöka skaffa en Co-pilot för att vi ska tillsammans göra en webinar och sända det live och organisera workshops.

Jag träffade ”mrD” och vi pratade lite kring det.  Han verkade intresserad. Han gjorde kurser om linkedin och tyckte själv att det här med profilbilden var en väldigt fin komplement till han kurser och en workshop för både Linkedin profil och profilbild skulle funka utmärkt. Det var 16 augusti  och vi bestämde att han skulle skapa en event och skriva texten (han jobbar med språket också och det gör inte jag)  Jag skulle godkänna att allt stämmer så skulle vi publicera det och bjuda in folk.

Allt kändes bra tills en dag ungefär en vecka senare tänkte jag maila och höra hur det går … Inget svar på 3-4 dagar så jag bestämmer att ringa . Jag fick tag på honom efter ett par dagar.

Jag passar på att fråga om vilken kommunikationskanal han föredrar eftersom det blev inga svar på mail och det tog 2 dygn innan jag fick tag på honom i telefon.

Svaret blev : Facebook messenger.

Jag lugnade ner mig , tänkte på att han är socialmedia expert , så vi ska strunta i mail och telefon eftersom han svarar snabbast på messenger

Den 12 September  märkte jag att han inte hade hört av sig på länge . Jag öppnade min messenger och skrev ett meddelande och påminde honom att skicka länken på eventet innan man går live med det.

Sex dagar efter att jag hade skickat meddelande fick inget svar.  När någon säger att det snabbaste sättet att få tag på en är messenger och jag går med på det och fortfarande inte får något svar efter nästan en vecka brukar jag ana ugglor i mössan:-(

18  September bestämmer jag att skriva en gång till …. Jag är ganska orolig att vår event den 6/10 inte kommer att bli av … folk vill gärna boka in sig i god tid och det börjar bli dåligt med tid nu…

Fortfarande inget svar:-(

Torsdagen den 21/9 börjar jag bli lite desperat, Inget svar på mobilen och inga livstecken … Jag försöker att skriva i hans ”snabba” kommunikationskanal och hoppas på att han svarar inom några timmar … Hoppas på att han var borta på någon intensiv avdelning på Karolinska och inte hade koll på messenger …

Hoppas på att han hade blivit kidnappad i utlandet och nu var han fri och hade tillgång till hans snabba kommunikations kanal igen!

Jag har fortfarande inte fått något svar idag den 27/9

En kort fråga bara …. Känner du någon Linkedin expert som är öppen för att marknadsföra sina kurser eller utbildningar med webinars både på plats som föreläsning eller workshop men även för att sändas live ?

Jag vill slå ihop våra påsar och göra det tillsammans eftersom jag tror att 1+1=3.

Hittar inte jag någon får jag köra själv så klart!

EnglishGreekSwedish