marknadsföring i sociala media

Eller hur kan du göra det mesta av dina tips och råd för att hjälpa folk i ditt nätverk eller bara visa upp ett bra jobb eller nyhet i ditt område.

Vi människor gillar att läsa vad andra gör, vi vill suga in oss tips och råd som vi tycker är bra och vi vil inspireras av andra och kanske gör likadant själva efter att vi inspirerats!

I mitt fall gjorde jag ett Video jobb med en Video CV. Jag hjälpte Camilla Lindblom att göra en CV i rörlig form eftersom Camilla söker jobb och jag tycker att man har större chans att göra första intryck om man visar upp sitt personlighet och glimten i ögat genom en kort video.

När videon redigerades klart och blev godkänd gjorde jag följande:

och så här har vi Facebook inlägg:

Och Instagram

och Twitter:

Hur gör du?

Kom fram med dina tips och råd!!!

EnglishGreekSwedish