marknadsföring med både porträtt och video

Marknadsföring med både porträtt och video

Stick ut eller förbli osynlig lyder mottot i dagens mediavärld. Och det gäller inte bara de som på egen hand söker jobb eller vill bli rekryterade till jobb och uppdrag. Även rekryterarna själva behöver synas och höras. Detta gäller inte minst i sociala media en marknadsföring sig med både porträtt och video. Liksom för att också locka till sig den kompetens som de spanar efter.

Effektiv marknadsföring med både porträtt och video

Så vad gör man för att nå ut? Jo, marknadsföring med både porträtt och video ger det bästa av de två världar


Jo, man kan till exempel som rekryteringsfirman Jobbusters boka tid hos mig och presentera en diger lista med tankar och idéer om marknadsföring. Och i ett nafs sitter man sedan med en hel portfölj med användbar, intressant, rolig och marknadsanpassad foto & videomaterial med spets och med en alldeles egen signatur.

Natalia är en av rekryterarna på jobbbusters. Här är en videosignatur vi filmade. Den kommer att visas tillsammans med alla annonser som Natalia publicerar.

Personliga videofilmer för alla anställda

Alla marknadsförarna på företaget fick göra var sin kort signaturfilm där de snabbt berättade varför just de skulle väljas som rekryterare. Korta videofilmer kan, liksom de bilder som också tas, presenteras på olika sätt i olika media. Både på hemsidan och i annonser där rekryteringsfirman söker efter folk, marknadsföring med både porträtt och video är effektiv. En kort filmsnutt som publiceras på sociala media är också ett effektivt och personligt verktyg när företaget själv söker nya kollegor och medarbetare.

Videofilm berättar företagets visioner

Med en videofilm kan man enkelt förmedla känslan av vilken typ av personligheter och miljö som företaget bjuder, och mycket enkelt attrahera rätt sökande. På en och samma gång kan man få unika porträtt, bilder och video om både företaget och de anställda. Professionellt, inspirerande och med humor.

Vi filmade en ”vi söker en ny kollega” video av bara farten. Så går det till när alla är så duktiga framför kameran och vi blir klara långt tidigare än vi hade räknat med.

EnglishGreekSwedish