modellfotografering

Har du undrat om hur du kommer att se ut om en proffs fotar dina bilder?
I min studio i Vasastan finns både inspiration och kunnande.för att vi ska ta fram ditt bästa och snyggaste jag!

Bilderna kan du använda för att visa upp dig och bli modell, eller statist eller ha dem på din hemsida och sociala media som profilbilder.

Ta gärna med fina kläder/klänningar/kostym så fotograferar vi med olika plagg för att få bra med variation.
Drömmer om att bli modell? En kreativ och professionell modellfotografering i studio är en bra början. Det går ganska fort och det är bra om du har med dig olika kläder så att du kan visa en bra variation. Vi kommer att fotografera helkropps bilder, halvkropps bilder, närbilder och även om du behöver händer eller fötter. På det sättet kommer du att ha en komplett portfolio med bilder av dig själv.
det är portfolio som du kommer att använda för att visa upp det i modellagenturer för att kunna vara med och slåss om en och modelluppdrag. Du kan också använda bilderna för att visa upp dem i statist sidor till om du vill jobba som statist. det är jättebra för dig som är inte bara modell utan också skådespelare eller skådespelerska. Du kanske vet redan hur man står och poserar och vet du inte det då kan jag hjälpa till.
Du kan om du vill sminka dig själv eller så kan jag ordna en makeup artist som kommer att sminka dig.

Det finns mycket man kan göra när man fotar en modellfotografering man kan satsa väldigt mycket på ljussättning man kan ha kanske dramatisk ljussättning eller mjukare ljussättning Det beror på vad du får det drar man kan också satsa på att göra svartvita bilder om du vill.
Det går också bra att jobba lite grann med personligheten att visa attityd att ha det gäller att vara glad speciellt om du är skådespelare eller du vill jobba som statist.

För modellfotografering alla åldrar är bra åldrar Det spelar ingen roll om du är jättefin eller om du är gammal. det finns alltid ett sug för samtliga åldrar. Det trodde jag inte i början men jag har fått reda på att det finns jättemånga Personer som är väldigt unga eller gamla som används väldigt mycket på statist sajter, får långfilmer TV inspelningar eller reklamfilmer.
Det finns också väldigt många unga i sena tonåren eller strax över 20 års ålder som satsar i modelljobbet.

Efter din modellfotografering kommer vi att titta  på hur ska vi forma din portfolio. Du kan ju ha ett portfolio som är både analog och digital. Det analoga portfolio är en samling  pappersbilder som du sätter in i en bok eller album. Det digitala portfolio det kan vara en bild galleri eller webbsida. Om du har redan en hemsida kan du ansluta det till din befintliga sida.

Innan du ska fotograferas är det bra om om du bestämmer vilka bilder du vill ha och om du vill ha detaljbilder till exempel händer, fötter eller närbild på ansiktet. Det är också bra om du tränar och posserar hemma så att du vet vad är det som passar dig bäst och vilken posering är den som du känner bekvämast med. Prova en massa olika sätt så vet du lite mer vad du vill ha. Testa även sminkningar som du skulle vilja ha det är bra om du har gjort det redan en gång så går det lättare att bli bättre när du ska göra det inför fotograferingen.
Se till att du får minst en sju åtta timmars sömn innan du kommer så att du är pigg.
När är gäller kläderna är det viktigt att du inte har starka mönster eller skrikiga färger. viktigaste är att du själv ska synas. Starka mönster och skrikiga färger konkurrerar ut dig lätt. Tänk också på att tajta kläder kan lämna spår på huden.

Under fotograferingen är det viktigt att överdriva mycket. Lite av din glädje och personlighet stannar kvar i kameran så det är viktigt att överdriva för att visa upp personligheten. Jag brukar berätta att det bästa sättet är att vara jätte jätte arg och jätte jätte glad och allt däremellan. Bilderna blir roligare när du visar upp till din personlighet.

Mycket bra fotograf!

Chantal Palm
modell