Nya snygga bilder för att fräscha upp företagshemsidan.

Hur gör man?Marknadsföring handlar inte bara om ord utan också om bilder. Ja, i dagens informationsflöde är frågan om inte bilder är mer effektiva än ord.

För mig som fotograf är marknadsföring, inte minst för små egenföretagare alltid spännande att fotografera. Särskilt då de  behöver vara synliga för sina kunder och är utsatta för stark konkurrens.  Det gäller att berätta en historia med bilder som får ett företag att på ett attraktivt sätt visa vad de går för. Samtidigt ska de lysa som den klara stjärnan;det är både utmanande och kreativt.

Tandläkaren ville ha nya snygga bilder för att fräscha upp företagshemsidan och sin tandläkarmottagning ville de också visa upp via Google Street View så att patienterna enkelt skulle kunna hitta till dem och enkelt kunna känna igen sig när de var framme vid mottagningen.

De fräscha lokalerna, de avancerade maskinerna, den trevliga och kunniga personalen, allt och alla skulle fotograferas för att förmedla den tekniskt avancerade och samtidigt omtänksamma och omvårdande mottagningen.

Nya snygga bilder för att fräscha upp företagshemsidan

Foton som säger mer än tusen ord

Allt är så mycket bättre, nyare och större med nya snygga bilder för att fräscha upp företagshemsidan. Så mycket behagligare och smidigare behandlingar för patienterna. Med några få foton som säger mer är tusen ord och gör hemsidan och marknadsföringen så mycket mer attraktiv, överskådlig samt lättåtkomlig.

Fotograf Jannis

EnglishSwedish