Paket för nystartat företag med bilder, video, hemsida och tips och råd om SEO & marknadsföring

Jag är duktig på en rad olika område och delar gärna med mig kunskapen och hjälper framförallt nystartade företag som uppskattar att ha en bollplank och hjälp

Med min expertis inom visuellt innehåll och marknadsföring kan du ta dina första steg i ditt företagande tryggt och säkert. I denna samling av tjänster får du allt du behöver för att skapa en seriös och förtroendegivande presentation.
Man behöver ganska mycket när man har ett nystartat företag och med denna tjänst får du bra med hjälp!

1. Porträttfotografering

Porträttbilder för din hemsida. Bilder där du framstår som kompetent, trevlig och pålitlig företagare. Ett super bra sätt att verka seriös inför alla kunder. När du har ett nystartat företag bra bilder hamnar längst ner i prioritet och då blir det inte lätt att få förtroende från dina kunder.

Porträttfotograf Jannis Politidis
Porträttbilder av Fotograf Jannis

2. Video

Video är det som kommer att göra din hemsida att konvertera på bästa sättet. Jag filmar och producerar din korta videofilm för din hemsida. Jag sätter ditt din logga, ditt namn och kontaktuppgifter och laddar upp det på Youtube så att du kan enkelt bädda in det på din hemsida och visa upp det på sociala media.

3. Enkel men snygg och snabb hemsida

Även om sidan är ganska enkel kommer att vara supersnygg och med videon på första sidan lätt att konvertera dina framtida kunder. Det kan ha tre stycken undersidor så som Hem, Om Oss, Kontakta Oss och även kontaktformulär, Google maps karta, klickbar telefonnummer, och responsiv design för bästa upplevelse av dina besökare som surfar in på hemsidan med mobilen.
Ha mig gärna som bollplank när du ska bestämma domännamnet webhotell mm.
Vi fixar det tillsammans och du lär dig hur du själv ska göra så att du inte blir beroende av en byrå för din hemsida.

4. Grunderna i marknadsföring genom Google my Business

Ge en flygande start till ditt företag genom att marknadsföra dig genom Google My Business.GMB är en kostnadsfritjänst av Google och du kan utnyttja den om du har en lokal där du kan ta emot kunder.Hör av dig så berättar jag mer!

Vänligen
/Jannis

EnglishGreekSwedish