Paketerbjudande med video, studioporträtt och hemsida.

Nu kan du fräscha upp din företagsprofil enkelt och krångelfritt.

Känns det som om du har blivit lite äldre än din bild som du visar på hemsidan?
Känns det som om hemsidan andas lite 2015?
Går du och grubblar om hur du ska filma en video för dina tjänster och produkter nu när alla andra också har gjort det?

Jag har lösningen!

Jag inte bara duktig med video och porträttfoto, jag har de rätta kontakter som bygger hemsidor också.

Vill du veta mer?

OM VIDEON

Videon som ingår i ditt paket är det största och lyxigaste av dessa varianter som kjag erbjuder i mitt videobås. Du ska alltså filmas i studion med greenscreen och vi ska klippa ihop en kort video för din hemsida. Jag kommer att hjälpa till med coaching under inspellningen och jag kommer att klippa klart videon och sätta ditt , din logotyp, kontaktuppgifter, backgrundsmusik och även din favorit backgrundsbild. Du kommer att få alla användningsrättighetter så du kan använda filmen precis som du vill.

OM PORTÄTTFOTOGRAFERINGEN

Du kommer att fotas med proffsig ljussättning och fin bildbehandling av din portättbild. Du kommer att se Kompetent, trevlig och pålitlig ut på din proffsiga porträttbild. Se exemplel på https://www.fotografjannis.se/portrattfotografering-i-stockholm/ och missa inte min artikel om https://www.fotografjannis.se/din-profilbild-pa-linkedin/.

OM HEMSIDAN.

Jag levererar din hemsida i en WordPress tema. Du får din logga på plats och 3 stycken undersidor som du kan fylla själv med texter och bilder. Dessutom om du inte är bekant med Worpress kan jag ge dig en snabb start och berätta hur du ska fortsätta att jobba med din hemsida.


EnglishGreekSwedish