Personliga företagsbilder till blogg och hemsida

Personliga företagsbilder till blogg och hemsida

Med personliga företagsbilder till blogg och hemsida kommer ditt företag att kunna göra en roligare presentation.

I dessa tider där alla söker enkla och snabba lösningar är det lätt att falla för frestelsen att illustrera företagets hemsidan och blogg med bilder som är köpta eller i värsta fall royaltyfria som eventuellt finns på en massa olika hemsidor och kan hända att även konkurenterna använder dem.

personliga företagsbilder till blogg och hemsida

Varför är det så viktigt då att använda egna och personliga företagsbilder till blogg och hemsida? 

Igenkänningsfaktor är en stark argument! Framtidskunden som egentligen inte känner er ännu kommer att känna sig mycket tryggare när du som företagare skapar transparens och visar upp delar av ditt företag, de anställda som arbetar på plats och välkomnar kunden.  Trevliga bilder som berättar för kunden vilka ni är hur ni ser ut och hur trevligt det är att anlita just er.

Visar man ingenting då blir kunden kanske lite misstänksam och eventuellt undrar om vad är det som du försöker gömma. En sådan känsla kan göra att kunden går vidare och försöker hitta någon annan att anlita.

Det finns stora och små företag men jag rekommenderar att oavsett storleken tar man och budgeterar en liten summa för att göra personliga företagsbilder till blogg och hemsida lite då och då. Visa företag behöver göra det oftare,  andra inte. Det viktigaste är att hemsidan och bloggen ska vara välkomnande för de nya kunderna som kommer i kontakt med företaget för första gången. Tillräckligt välkomnande så att kunden ska ta steget och kontakta för en offert.

Visst kommer hemsidan att vara mycket trevligare med personliga bilder? Notera att bilderna ovan som jag har satt ihop i en enda bild som en kollage, är tillräckligt bra när man ska beskära dem breda och smala i höjd för användning högst upp på hemsidan eller blogg.

Tänkte du passa på och fotografera hela personalstyrkan också. Läs här

http://www.fotografjannis.se/personalfotografering/

och här:

http://www.fotografjannis.se/portrattfotografering-i-stockholm/

EnglishGreekSwedish