Pesonalfoto på Telenor. Nu går det undan…

Det gick verkligen undan på Personalfotograferingen på Telenor. Jag kom ganska tidig till kontoret och vid 9 tiden hade jag riggat upp en provisorisk studio klart och som bakgrund använde jag en rollup eftersom de önskade företagsloggan på bakgrunden. Jag visste inte exakt hur många som skulle dyka upp, upplägget var drop-in men Anna som organiserade det hela nämnde att det skulle bli säkert över hundra stycken.
Med den siffran i bakhuvudet kändes det att jag borde planera en relativ snabb workflow om jag skulle hinna med. Jag kopplade kameran till datorn, och fotade direkt in i dator. På det sättet kunde de som fotas välja en bild direkt på skärmen och det hela skulle bli en väldigt tids effektivt personalfotografering.
Allt funkade jättebra och alla var supernöjda med sina bilder. Det har ett värde att låta folk själva plocka ut sin favorit bild.
Det blev totalt 145 stycken porträtt på en dag… Lunchen hann jag inte med den dagen 🙂

Intresserad av personalfotografering till ditt företag? Det är smidigare än vad du tror!
Ring gärna 070-7272 242.

screen-shot-2016-12-02-at-19-15-15

EnglishGreekSwedish