Porträtt av Christina Nilsson

Christina Nilsson är conferencier, moderator, förelesare, TV och radio profil och programledare och nu kommer att vara med på vinterfestival ”alocalactforpeace.org” ute på Ekerö i Stockholm. Christina kom till studion lite försenat från stylisten men vi jobbade otroligt effektivt och hann variera med bilder med 3 olika kläder variationer under den rekordkorta tiden som fotograferingen varade! Min klassiska ljussättning där jag överdriver med mycket motljus kom väl till pass för att få lite fin blänk i håret och på sidan av kroppen. Jag tycker att det är så fint att backgrunden och motivet skiljer sig åt med en skarp motljus.
[robo-gallery id=”5558″]
Christina är rutinerad och poserar med bra variation. Eftersom hon ska jobba som conferencier på festivalen en mic skulle passa bra och som tur är det råkar jag ha en sådan mic. Jag tar fram det och det blir kanonbra! Christina poserar och varierar, byter klänning och vi fortsätter. Känns proffsigt, effektivt och framförallt bilderna blir supersnygga. Det kommer att krävas minimalt med bildbehandling så kommer dem att bli klara för leverans till festivalen alocalactforpeace.org. Det finns en magi när man fotar rutinerade människor som gör precis som jag vill utan att jag behöver styra och säga så mycket.

EnglishGreekSwedish