porträtt av instagramprofilen

Instagramprofilen  ”makeup_by_narin” har varit i studion för några fina porträtt. Narin har  över 49000 följare och det känns som om när jag har skrivit texten klart i min blogg kommer hon att pasera 50.000 strecket. Det är ganska fantastisk egentligen när man tänker på att Narin´s första inlägg var för 20 månader sedan och att under den tiden hon har lagt endast 134 bilder på instagram.  Det är verkligen inte mycket med en enda bild var 4-5 dagar.  Ändå fick Narin ihop så många följare.

fotografjannis-portratt-av-instagramprofilen-1

Vi försökte att kombinera olika kläder smycken och ljussättning för att få fram några fina porträtt. Narin har bestämda åsikter om hur hon vill att porträtten ska vara och detta underlättar mitt jobb oerhört. Det känns som om hela porträttfotograferingen löper fort , effektivt och med verkligen fin resultat.

fotografjannis-portratt-av-instagramprofilen-1

När jag fotograferar porträtt är oerhört viktigt att veta lite mer om hur motivet tänkt sig att porträtten ska vara och berätta lite om användningsområde. Det är stor skillnad om porträtten ska vara en Facebook profilbild eller en profilbild på Linkedin. Ramarna måste finnas där och jag vill gärna hålla mig inom ramarna annars risken är att jag kommer att leverera fel porträtt.

fotografjannis-portratt-av-instagramprofilen-1

fotografjannis-portratt-av-instagramprofilen-1

EnglishGreekSwedish