Porträtt av politikern Sten Nordin

Porträtt av politikern Sten Nordin

Jag har träffat och fotograferat Sten Nordin för en interview om han som hundmänniska. Inte så konstigt eftersom porträtten och interview (skrivet av Bengt Eriksson) är ett uppdrag för en hundtidning.

Sten Nordin är  politiker och var finansborgarråd och kommunstyrelsens ordförande i Stockholms kommun mellan 2008 och 2014. Han är född den 18 februari 1956. Vovven heter Balder.

Vi träffas en dag i Augusti för att jag ska fotografera lite porträtt av honom. Det är fortfarande varmt ute, hösten har inte hunnit komma till stan. Vi finns på Söder, knallar in på Björns trädgård för att få en liten glimt av grönskan i porträttbilderna.

Sten Nordin är glad och Vovven Balder väldigt nyfiken på mig och kameran, samtidigt som han är lite reserverad. Jag vill gärna fånga Stens kärlek till Balder, vi ska inte prata Stockholms ekonomi med finnansborgarrådet utan bara hund 😉
Jag skulle vilja ha både bilder i solsken men också i den mjuka ljus som finns i skuggan.  Sten hänger med och håller med med mina resonemang. Han är hur trevlig som helst och välklädd. Det kommer att bli jättebra bilder så som du håller på säger han. Och jag verkligen är effektiv, jag lovade att bli klar på mindre än kort tid. Han har ju nästa möte alldeles strax så det finns inte mycket tid att slösa.

sten-nordin sten-nordinsten-nordin sten-nordin sten-nordin sten-nordin

Lämna en kommentar

EnglishGreekSwedish