Porträtt av skådespelaren och konstnären Mikael Persbrandt

Porträtt av skådespelaren och konstnären Mikael Persbrandt.

Porträtt av skådespelaren och konstnären Mikael Persbrandt.Mikael Persbrandt är väldigt känd som skådespelare men inte så mycket som konstnär. Men han målar och det första han visade var några av hans målningar som hänger hemma i vardagsrummet. Hans hund heter Vasco. Vasco är en rhodesian ridgeback, kanel färgat och ganska stor. Mikael berättar vad hunden betyder för honom.  Vasco ska på hundutställning också men då kan inte Mikael följa med, i alla fall inte den här gången.

 mikael-persbrandt-hunden-wasco-bild-fotografjannis
Mikael Persbrandt och sin hund Wasco

Bengt Eriksson som är Journalisten som ska skriva artikeln ställer frågor och Mikael Persbrandt svarar. En halv timme har gått och nu bestämmer han att ta av glasögonen för att fota lite porträtt. Vasco är där så klart och Vascos kompis är också med. Porträtt av skådespelaren och konstnären Mikael Persbrandt

Mikael Persbrand kramas hundarna och tittar rakt in i kameran och skrattar. Det blir underbara bilder och toppen stämning. Denna man hade ständigt varit jagad av fotografer för alla möjliga privata och professionella angelägenheter. Inte undra på att det tog en halv timme innan han öppnade sig. Ibland är bra att ge sina motiv lite tid att bygga upp förtroende. Då blir bilderna som bäst.

Porträtt av skådespelaren och konstnären Mikael Persbrandt

Efter fotograferingen berättar Mikael Persbrandt om tiden när han hämtade Vasco som liten valp. Han lovar att skicka en  bild med Vasco bara veckor gammal fotat i båten. En härlig sommarbild av två goda kompisar.
Porträtt av skådespelaren och konstnären Mikael Persbrandt

Vi tackar för oss och jag packar ner mina grejer och gör mig redo för avfärden.Han kommer fram och ger oss en stor bamse kram. Jag lovar att skicka lite bilder för att han ska ha som minne.

Lämna en kommentar

EnglishGreekSwedish