porträttfotografering i Stockholm

…med snygg ljussättning  och efterbehandling

Proffsiga porträttbilder ger ett seriöst intryck. En porträttbild tagen av en professionell fotograf, med perfekt ljussättning och med skicklig efterbehandling är en investering som betalar sig många gånger om. Du vet väl att du bara har en tiondels sekund på dig för att påverka en persons första intryck av dig och ditt företag? Då kan en professionell porträttbild vara helt avgörande för en fortsatt kontakt.

Läs här hur din porträttbild skickar signaler och väcker känslor
  • Detta ingår när du bokar fotografering i studion:
  • Retouch/bildbehandling ingår
  • Lättsminkning (matt hud) ingår
  • Bildvisning för att ni ska välja själva er bild ingår)
  • Omfotografering ingår direkt (ifall personen är inte nöjd med den första omgången)
  • Användningsrättigheter ingår
  • Bildbank som gör att ni kommer åt bilderna från alla enheter ingår.Frågor?  Ring mig för att få svar:

    Ta gärna en titt på

https://fotografjannis.smugmug.com/Portrattfotografering

och på
https://www.fotografjannis.se/din-profilbild-pa-linkedin/ (kul & nyttigt läsning om era porträttbilder)

Läs min artikel på Linkedin:

Snabba tips från din porträttfotograf för fantastisk fina porträttbilder

Föredrar du mjuk eller mera dramatisk ljussättning för din porträttbild på Hemsidan och Linkedin?
Läs min artikel på Linkedin

Porträttfotografering I Stockholm

Din porträttbild kan vi ta med perfekt ljussättning I min studio I Vasastan I Stockholm eller i den miljö du önskar. Det finns olika upplägg för att fotografera porträtt och jag är flexibel och anpassningsbar för att möta ditt och ditt företags önskemål.

Porträttfotografering i Stockholm – välj det som passar dig…

Porträttfotografering i Stockholm på valfri plats är lämplig när flera personer ska fotas samtidigt. Då är det bäst att jag riggar upp en provisorisk studio på plats hos er, och fotograferar medarbetarna en efter en.  Lite större företag som Trygg-Hansa & Telenor har utnyttjat den möjligheten eftersom det blir väldigt kostnadseffektivt när man ska fotografera många.

Läs här mer om porträttfotografering på arbetsplatsen: https://www.fotografjannis.se/personalfotografering-pa-arbetsplatsen/

Porträttfotografering på plats är också lämplig för företag som vill visa miljön.

Då fotograferar vi med miljö som bakgrund (istället för en bakgrundsfond) Porträttfotografering på plats är också lämplig när man ska fota hela styrelsen och VD, inför en rapport eller årsredovisningen.

Porträttfotografering i studio är bäst för företag som har medarbetare som vill komma olika tider, när alla inte kan samlas samtidigt. Vi bestämmer tillsammans hur ni vill att era porträttbilder ska se ut och sedan håller vi oss till det varje gång en nyanställd kommer.  Bildelement som vi ska bestämma och hålla oss till är bakgrundsfärg, ljussättning, svartvitt eller färg (eller både och) antal bilder m.m. Enkelt, praktisk och framförallt enhetligt.

Många företag vill ha både svartvita och färgbilder, andra vill ha variationer med olika bakgrunder och även variationer med halvkroppsbilder och närbilder.  Ni bestämmer hur ni vill ha det och sen håller vi oss till det.

Det är viktigt att bygga upp och bevara samma sätt att fotografera även om bilderna tas i olika delar av landet. Jag har kollegor som jag samarbetar med i alla stora städer i Sverige just för att kunna leverera liknande porträttbilder oavsett var ni finns i landet.
Det är en unik service och en bra garanti!

Personlighetstest för ännu bättre resultat i porträttfotografering.

NYHET

Personlighets test för ännu bättre resultat i porträttfotografering

Porträttfotografering baserat på en personlighetstest…

Nyhet Nyhet! Jag har alltid strävat efter att få fram personligheten i mina porträtt. Det är inte alltid lätt – speciellt inte när jag bara har en väldigt kort stund tillsammans med den som jag ska fota. Därför har jag kommit på en idé tillsammans med Rolf Kenmo, grundaren av HumanGuide-koncepten,  att göra en väldig prisvärd personlighetstest innan porträttfotograferingen. Vi får då en flygande start tillsammans och skapar en extra möjlighet att snabbare få fram din personlighet i porträttet. Som resultat får du ett porträtt, som är både proffsigt och väldigt mycket du.

Pristillägget för att göra testet är 300 kr exkl. moms då du samtidigt beställer ett porträtt. Testet tar cirka 15 min och gör du det via internet.  Din profil (testresultatet) får du sedan tillgång till i din smartphone. Profilen visar dina styrkor, baserat på den underliggande personlighetsteorin som består av åtta dimensioner. Detta gör att din profil får många fler nyanser än de flesta andra personlighetstester.

Porträttfotografering i Stockholm-listan med frågor som du kan ta ställning till.

När du ska kontakta mig för att få en offert för porträttfotograferingen berätta då gärna om allt du funderar på och undrar över inför fotograferingen. Jag har också gjort en liten lista med 14 olika frågor som kanske kan bli aktuella för er. Listan hittar du på: http://www.fotografjannis.se/linkedin-profilbild-del2/

Jag rekommenderar också att du tankar ner min e-bok om porträttfotografering och affärsporträtt. Länken hittar du här:  http://www.fotografjannis.se/din-profilbild-pa-linkedin

Vill du frossa i porträttbilder?

https://fotografjannis.smugmug.com/Portrattfotografering