Produktfotografering-360

Produktfotografering-360 är den moderna sättet att visa upp produkter på nätet.

E-handel och webshoppar kan genom produktfotografering-360 visa upp sina produkter från alla sidor.
Detta är väldigt fördelaktigt för alla handlare eftersom konsumenterna kan få väldigt mycket visuell information om hur produkterna ser ut.

Vid en vanlig produktfotografering visas endast en sida av varje produkt. Eventuella frågor som dyker upp om produktens baksida måste sökas i beskrivnings texten eller i värsta fall konsumenten ska skicka en mail och vänta på svar.

Att visa produkten runt som man gör med produktfotografering-360 fotografering  hjälper konsumenterna att få information om produkten direkt och är väldigt tidsbesparande för e-handel.

En annan fördel för produktfotografering-360 i e-handel är att eftersom den är en mycket interaktiv bild brukar konsumenterna stanna längre på sidan, och blir mer bekanta med webshoppen. Det är i slutändan vad vi alla som har en hemsida försöker göra: Att hålla våra besökare kvar på hemsidan en liiiite längre tid.

Kunderna blir nöjdare med produktfotografering-360

Sist men inte minst när kunden har fått så mycket information om produkten och spenderat så mycket tid på hemsidan/webshoppen blir de ganska säkra om vad de köper. Det gör att de dyra returerna minskar för e-handel och webbshoppen sparar tid och pengar genom uteblivna returer.

Men den största vinsten är att en nöjd och glad kund som har fått väldigt mycket information om varan och kommer inte att plågas med att returnera varorna utan får en fantastisk och positiv upplevelse från e-handel och återkommer nästa gång som hen behöver något.

Egentligen det är också det som vi alla strävar efter. Att göra våra under glada, att de får en positiv upplevelse och att de får en känsla att det var smidigt, de fick bra hjälp och att de är super nöjda med upplevelsen.

Är de riktigt riktigt nöjda kan de också rekommendera webshoppen till sina vänner och bekanta.

Vilket sätt gillar du att visa dina produkter: Jag har jämfört två olika sätt här:

http://www.fotografjannis.se/produktfoto-360-en-jamforelse/

Vill du se hur produktfotografering-360 blir när man fotar en levande modell? Titta här:

https://fotografjannis.smugmug.com/Produktfotografering-360