Produktfotografering i 360

Produktfotografering i 360

Produktfotografering i 360  är perfekt för att visa produkterna i en webbshop.

Med produktfotografering i 360 kan dina kunder titta på produkten  från olika vinklar. Exakt som i en fysisk butik.

Kunderna som besöker din webbshop kan inte fysiskt uppleva din produkt. Detta är en stor nackdel som en online butik har i jämförelse med en fysisk butik.

Med en produktfotografering i 360 kan du på samma sätt visa dina produkter runt om. Det är bokstavligen som om kunden håller produkten i sina händer.

  • Kundens förtroende ökar när de kan se produkten runt om.
  • Minskade returer ger bättre lönsamhet.
  • Kunden ställer färre frågor, du sparar tid.
  • Flera bilder gör att kunderna spenderar mer tid på din webbshop.
  • Proffsigt utseende och shoppingupplevelse som gör att kunden återvänder.

Produktfotografering i 360 är inte en dyr fotografering. Oftast är hela proceduren automatiserad och det går ganska fort.

Är du osäker om hur du kan 360 produktfotograferingen kan verkligen göra dina kunder nöjdare och minska returerna? Kontakta mig för en  kostnadsfri demo!

360 Bilder skapas genom att fotografera produkterna runt om. Jag brukar fotografera från 24-60 bilder beroende på kraven som du som kund har. Färre bilder ger ett resultat som är snabbladdat och fler bilder ger en jämnare rotation.

E-handel butiker som använder sig av 360 bilder upplever ofta en ökning i försäljning (om du googlar hittar du allt mellan 10-40% beroende på branch/land) men det viktigaste fördel är att returerna minskar när kunderna kan se ordentligt vad de köper.

Går det att zooma ? Ja , jag använder en speciell teknik som laddar den inzoomade version endast när kunden bestämmer för att se det. Smart eller hur? Dessutom sparar mycket surf om man handlar med mobilen.
En undersökning av Adobe Scene7 visade att 91% av deltagare önskar att man kan se produkten de köper från flera vinklar.

Så OM det fanns två webbshoppar som sålde samma produkt, vilken webbshop skulle ha nöjdare kunder, som återvänder, och returnerar färre gånger?

Se behind the scenes filmen när jag fotade modellen Lydia med produktfotografering i 360 tekniken här
https://fotografjannis.smugmug.com/Produktfotografering-360

Sugen på att testa med en produkt?

Kontakta mig för en  kostnadsfri demo!