Referenser

Mina Google omdömen hittar du på Google 🙂    Jannis Omdöme på Google

Nöjda kunder berättar om sina upplevelser

westinJannis får det svåra att se enkelt ut.  Hela min familj hade jätteroligt under hela vår familjefotografering och även när vi skulle välja ut våra bilder vid uppföljande möte. Under hela tiden var Jannis lyhörd för vilken typ av bilder och vilken stämning vi sökte. Jag rekommenderar starkt Jannis Politidis till alla som letar efter en fotograf.

ylva

Jannis lyckas alltid med att ta jätte fina kort på mina hundar Chibi och Nita.

Jag rekommenderar Jannis Politidis om ni vill ha fina underbara kort på era djur. Och jag kommer göra om detta

snart igen och jag är jätte nöjd med mina kort på mina tjejer.

 

anne_ewalds

Vi gick på gravidfotografering hos Jannis i höst och fick jätte vackra bilder. Hans fotostudio är jätte mysig! Foto sessionen kändes bekväm och Jannis kom med goda tips och idéer om hur bilderna skulle bli bra. Vi är mycket nöjda! ????

linnVerkligen professionell! Helt klart värt att åka 20mil

 

bild av familjefotografering

Tack, fina bilder. Vi är så nöjda med ditt jobb.

frida dahlberg

Var och fota min dotter på 5 månader, WOW vilka bilder!

Både gången vi fotograferade och gången då vi valde ut bilder var super bra! Jannis var mycket duktig fotograf men också väldigt trevlig och hjälpsam. Både jag och min sambo är mycket nöjda och kommer garanterat komma tillbaka för nya bilder :)

veronikamyrehn
 Vi är jättenöjda med bilderna på våra pojkar! Jannis har en fantastiskt förmåga att fånga ögonblicket.

 

Par fotografering

Jannis du är den bästa fotograf vi någonsin varit hos :) inte nog med att du tar fantastiska bilder utan din gästfrihet är utom denna värld! Vi kände oss fantastiskt välkomna i din rymliga men ändock mysiga studio och vi fick underbar hjälp med såväl bildtagning, redigering och ramsättning. Tack så mycket Jannis! Mamma och mormor kommer bli så glada för sina julklappar. God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

karla
Tack för en mycket trevlig och proffsig fotografering tidigare idag! Vi är mycket nöjda och ser fram emot att få se bilderna snart..;-)
sastre Fint bemötande o snabb blick för form och önskningar!:)

 Maria Sastre-Kjörling

Gravidfotografering

Vill man ha en kunnig, proffsig och sympatisk fotograf ska man besöka Jannis, utan tvekan!Tar otroliga bilder och är så otroligt rolig, snäll, tillmötesgående! Tack Jannis för mina underbara gravidbilder och återigen tack för att du skickade bilderna hem till mig!
Carolina Bustamante Cisternas

jagerbert
Mycket proffsig fotosession! Stor talang att fånga upp det inre hos klienten och förmåga att omvandla det till ett konstverk.
Fantastiska rörelsebilder på vår dansande dotter i inomhusmiljö. Du är väldigt bra på att arbeta med ungdomar! så stort tack!
fredrikJannis gjorde en fantastisk insats att fota hela familjen inklusive två hundar. Hög kvalitet på bilderna!

Robert Westerdahl

daniela_johansson

Fantastisk service, otrolig professionalitet och härlig humor! Vackra bilder och stort engagemang för att göra allt perfekt in i minsta detalj. Vi är otroligt nöjda med hela processen och kände att Jannis visste vad vi efterfrågade. Bilderna är ett fint och vackert minne, både för oss som för våra familjer.

Tack för att du hjälper mig att få en ny nöjd kund! Dig själv!

EnglishGreekSwedish