Rolig fest med Photobooth

Garanterat roliga bilder, utmärkt kvalitet busenkelt enkelt dela bilderna på sociala medier.

Låter som en omöjlighet? Det är inte! Det blir en garanterat rolig fest med photobooth. En photobooth klarar att ge liv till festen och även skapa nytta för företaget i sociala media.  När jag får uppdraget att installera min photobooth inför en tillställning är jag själv på plats och ser till att allt fungerar.  Det kan ju hända att det blir problem med tekniken, nätverk, printservrar, mjukvara inställningar eller papperet och färg som tar slut i printern. Jag ser till att allt funkar som det ska.

Det är ingen anledning att festen ska bli förstört av en icke fungerande maskin. Därför ser jag till att jag är på plats under hela tillställningen. Dessutom kommer jag att komma med allt, packa upp och installera och när allt är klart packar jag ner utrustningen och åker iväg. Du som festfixare slipper tänka runt det. Det har sitt värde att kunna koppla av och njuta tillsammans med gästerna.

Hur många timmar behöver du ha min photobooth?

Vi kommer att branda bilderna så var och en av gästerna som fotas har företagets logga på bilden eller namn på de nygifta paret! Brandningen kan vi göra efter dina instruktioner så att det blir precis dom du vill ha det.

Koppla gärna eventet till Instagram genom att be alla instagramma bilderna! Dessutom kan de hashtagga  sina bilder med en speciell hashtag som är tagen för just det tillfället.

Glöm engångskameror och framkallningar och välkomna till 2017 med en modern, rolig och effektivt sätt att skapa en rolig fest med Photobooth.

EnglishGreekSwedish