Skapa din WordPress hemsida själv

Skapa din hemsida i WordPress själv! Proffsig porträtt och presentationsvideo ingår.

Skapa din hemsida i WordPress själv! Proffsig porträtt och presentationsvideo ingår.
Skapa din hemsida i WordPress själv! Proffsig porträtt och presentationsvideo ingår.

En workshop där du får grunden till en hemsida, bildmaterial (porträtt & presentations video) och kunskap om hur ska du utveckla hemsidan. I denna lite udda workshop kommer du INTE att få inte BARA en hemsida och kunskapen om hur du ska jobba med det UTAN portättbilder och videomaterial som du kan använda på hemsidan.

Hur går det till när vi skapar hemsidan med wordpress?

Vi börjar med att installera wordpress i din webhotell som du har skaffat innan du kommer. Jättebra om du har inloggning och har provat att logga in i förväg.När vi har installerad wordpress går vi igenom och installerar ett tema, konfigurerar det, prova att installera plugins och laddar vi upp bilder och skriver texter. 
Superbra om du har färdiga texter som du kan bara montera in. 

En hemsida måste skapa förtroende, därför jag har bakat in i kursen två andra element som du behöver för att din sida ska se proffsig ut.

1. Två superfina och proffsiga porträttbilder (Ja jag är fotograf ) och 

2. En kort presentations video. Du väljer själv om du vill presentera ditt företag eller dig personligen eller en tjänst eller produkt


En del av tiden är reserverad för fotografering och filmning av dig som deltagare och allt detta ingår i priset och kostar inget extra. Stilbilds och videomaterialet blir klar för leverans inom en vecka. Du kommer även få grundkunskaper inom SEO där vi går igenom hur du arbetar med en sida för att optimera den på Google. 

Målet är att när denna workshop är klar du kommer att ha grunden till hemsidan klar och massor med kunskap för att arbeta med den själv. 
Vi kommer inte att gå in på hemside-design och avancerade funktioner utan vi håller oss till grundläggande wordpress, bra porträtt och video samt sökmotoroptimering som ska göra att din sida kommer upp i Google sökningar.