Skapa en professionell Video CV

Video CV är en fantastisk möjlighet att nå fram till rätt arbetsgivare. Med en Viceo CV din personlighet kommer fram, rösten, utstrålningen och glimten i ögat!
Om du söker ett jobb där personligheten, rösten och utstrålningen är viktig så som en chefsbefattning eller ledarbefattning har du fantastiska fördelar på att visa vem du är redan vid första kontakten.
Den första kontakten är ditt CV och när du har skickat en Video CV har du presenterat dig själv på ett mycket bättre sätt.

Video CV uppskattas av arbetsgivare

En video CV uppskattas av arbetsgivare bättre än vanlig CV på papper eller digital eftersom den når igenom och bjuder på mycket mer visuell information.
Det som tittar på din video får en mer komplett helhetsbild av dig
Din personlighet kommer fram och väger mer, det gör inte de andras som inte skickade en video.
Ditt kroppsspråck lyser igenom och om du är trygg i vad du gör kan öka förtroende för dig och din kompetens.
Dessutom är tidsbesparande för alla som ska gå igenom flera handlingar. Det är lättare att titta på några video en en stor hög med papper. Det är också lättare att komma ihåg vem som är vem från video.

Din Video CV blir snygg och proffsig. Så här gör jag när jag filmar en Video CV.

Det finns sex stycken delar som måste klaffa om ditt video CV ska bli den bästa möjliga:
1. Det behövs professionell filmning med bästa möjliga bild. Vi komponerar bilden så att den anpassas till ditt kroppsspråck. Om du använder blicken in i kameran blir flera närbilder, om du gestikulerar med händerna kommer vi att ge utrymme till det. Jag har utvecklat en mycket bra blick för att bestämma vinkeln och beskärning. Du ska också berätta hur du vill själv när vi ska bestämma kompositionen. Det gör att om du känner att du inte vill fokusera på detaljer skippar vi det och går över till en mindre detaljerat halvkropsbeskärning.
2. Ljudupptagning.Vi tittar på vilken mikrofon passar dig bäst. De flesta föredrar en mygga men det finns andra mikrofoner att välja ifrån.
3. Ljussättning är bland mina specialiteter. Jag formar ljuset efter ditt ansiktet samtidigt som min greenscreen bakom dig är jämt och fint belyst.
4. Tipps och råd för att fixa en storyboard. Det är inte så många meningar som du ska säja men det är bra om vi håller oss till en vis ordning och bra följd!
5. Coaching på plats när vi filmar! Jag vet HUR du måste låta och se ut. Det känns direkt i magen när vi gör rätt. Därför får du coaching under tiden vi filmar så att du blir bättre på din hållning, röstlägge och kropsspråck
6. Professionell redigering av filmen. Jag hjälper till med grafik, ditt namn och om du vill ha intro musik.

Kläder och smink för din Video CV

Jag har fotograferat porträtt inom affärsvärlden i över 30 år. Jag har en stor arkiv av hur folk är klädda på jobbet och vilka kläder de väljer att fota sig i. Du kommer att ta del i dessa bilder och få inspiration i första mötet vi har eller i samband med inspelningen. Därför är det bra om du kommer med alternativa plagg till studion. Undvik rutig eller randig;). Använd alltid kläder som du har på jobbet. Samma gäller frisyren. När det gäller smink det är bra om du sminkar dig som om du skulle på ett möte på jobbet. Inget mindre men inte heller något mer avancerad.

Praktiska detaljer om din Video CV

 Förbered dig genom att ta fram några enstaka meningar och träna upp rösten (karaktär & färg på rösten). Vi kommer att ta det mening för mening, så slipper du ha så mycket i minnet.
Varje mening filmar vi om och om igen flera gånger. Jag behöver en sekund i början och en i slutet av meningen som du ska titta rakt in i kamera och le utan att säga nåt. Det blir lättare att klippa sen.

 Försök att ta fram dina styrkor, dina erfarenheter, alla fördelar med att just du får jobbet och NYTTA för företaget som har DIG som anställd! Vi tar fram bara positiva grejer.
Titta rakt in i kameran! De som tittar på din video cv gillar dig bäst när du inte är rädd för ögonkontakt.

Känner du sugen på att skapa en proffessionell Video CV? Jag kan hjälpa dig med det!

Vill du ha tips om video CV läs: https://www.fotografjannis.se/video-cv-med-sting/