Smart & proffsig videoproduktion i Stockholm

En supersmart lösning för din nästa videoproduktion. Du hyr in dig i min videostudio, där ljuset och ljudet är perfekt och du kan koncentrera dig på det viktigaste: innehållet i din video.
Det är enkelt snabbt och effektivt att producera materialet. När du har gjort det du kan välja om du vill att ta med materialet och klippa den själv eller om du vill att jag hjälper med klippningen.

Numera finns ingen anledning att hålla på med mobilen utan satsa på att visa upp ett profssigt resultat direkt som gör att dina besökare blir imponerade av kvaliteten.
Mobilen var en lösning när alternativen kostade massor med pengar och proffsig video var ett privilegie för de företag som hade budget till det.

Superdyr videoproduktion? Nej tack!

Tänkte du göra en kort videofilm för hemsidan? Filmproduktionsbolaget räknar med att det kommer att ta en dag att filma och du behöver en manusförfattare en producent en regissör en filmfotograf en ljudtekniker en  klippare och en filmmusikkompositör? De räknar med att det kommer att hyras lastbil för ljus och ljud och kamera och kanske en inspicient, MUA och stylist? Känns det bekvämt men en budget på 150-300000 kr ex moms?

När jag var statist för Julklappsfilmen för Åhlens ”julklappsvaruhuset” var budget 3 miljoner kronor, varav 2 mille skulle gå till TV4 som skulle visa filmen och en miljon var produktions kostnaden, löner, klippning och studio. Filmen kan du se här:

Åhlens Julklapsvaruhuset

Några år senare jag var statist för en reklam film för blocket. Teamet var på 8-9 personer och filmningen skulle ta 14-15 timmar att spela in och några dagar att klippa ihop. Jag gissar att budgeten var på några hundra tusen och resultatet kan du se här

Videoproduktion för småföretag, smart och effektiv filmning som gör skillnad

För småföretag och egnaföretagare finns det nu ett mycket bättre sätt att göra sina företagsvideos. Filmproduktioner för hemsida och sosiala media som kvalitetsmässigt är lika bra som de större produktionerna förr i tiden.

Även små företag kan slippa att filma med sina mobiler och uppgradera kvaliteten till rigkt fin bild och ljud! Även greenscreen är möjligt för de som önskar det. Smarta lösningar för sociala media som håller våra leads engagerade och skapa följare och intressenter.

Intervjufilm som en videotestimonial där din kund är stjärnan!

Låt dina kunder uttala sig om ditt företag. Hur nöjda blev dem?Hur mycket hjälp kunde de få av dig? En fantastisk film med positiv känsla som du kan visa på mässan, på hemsidan, på sociala media så att alla ska få reda på hur bra dina tjänster eller produkter är.

Berätta om din nya tjänst eller produkt med en videofilm

Dina hemsidebesökare föredrar att få allt serverat på en kort video istället för att läsa en massa text på din hemsida eller produktblads PDF. Det är dels trevligare för dem, det tar mindre tid och du kan få en chans att göra ett personligt intryck med en video. Låt din personlighet lysa igenom och charma dem med ditt sätt att berätta om den tjänsten eller produkten du säljer. Det blir en bestående intryck och de kommer att komma ihåg dig mycket bättre!

Olle Leckne Linkedin expert (nås på olleleckne.se) berättar om sin kurs som handlar om att sälja genom sociala media.

Skapa en teaser för en tjänst eller utbildning

Benny berättar om BÖRS modellen! Astrakan Strategisk utbildning är en av det bästa inom Ledarskapsutbildning, Verksamhetsutveckling och Projektledarutbildning. Videos används dels för att skapa intresse om utbildningarna men också för att sammanfatta kärnan i utbildningarna. Kursledarna berättar i korta videos vad är det som de går igenom och hur de arbetar.

Använd video till något oväntat!

Vi vet att vi kan använda videos till många områden, för att göra reklam eller att förklara något, men lite då och då upptäcker vi nya områden där videon kan vara ett bra sätt att presentera något. Det senaste tiden har jag lämnat några offerter men även instruktionbeskrivningar med video och gissa vad?
Jag har inte fått bara själva jobbet utan jag har fått en lång mail med vad det tyckte om offerten. Att det var personlig, varm och helrätt sätt att kommunicera på.
Med andra ord det blir ganska uppskattat att göra en video för varje offert man vill skicka ut.

Här kommer en liten del av den 2:30 långa video som ett smakprov:

Intresserad av att läsa mer om gör det själv video? https://www.fotografjannis.se/video-content-creation-innehallsskapande-med-video/

och https://www.fotografjannis.se/filmproduktion-med-green-screen-chroma-key-i-vasastan-stockholm/

Här kan du få lite tips om hur det kan gå till när du ska filma din egen video
https://www.youtube.com/watch?v=_tt0fjRf57c