reklamfotografering för städfirma Maries

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Reklamfotografering av städbolag

Glädje och kvaliteten i städning.

Jag har haft äran att fotografera Maries puts och städ, http://www.maries.se/ för en kampanj i Tunnelbana.  Marie hade tidigare varit hos mig på en digitalkamerakurs och nu när det blev aktuellt att fotografera för en T-bana kampanj kändes det naturligt att fråga mig .

Mitt mål var att visa bilder med mycket energi och glädje samtidigt som jag fokuserar på människorna bakom företaget. Människorna blir viktigare och viktigare speciellt när det handlar om företag som denna som har många anställda.

Ett företags värderingar , priser  och renomé är det som de flesta tittar på när man ska anlita ett företag. När det kommer till kritan är dock människan bakom företaget som vi litar på och vill anlita. Oavsett vad det är för branch människorna ska alltid välja att jobba ihop med människor som de gillar och kommunicerar på ett bra sätt med.

0D3A5043 0D3A5066 0D3A5074 0D3A5126 0D3A5143 0D3A5152

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]