Svensexa fotografering

Svensexa fotografering i studion!

Svensexa fotografering i studion är en superkul aktivitet! Men inte bara det! Den levererar så många minnen och material för att göra en fotobok, ett kollage, en kalender eller något annat som du skulle vilja ta fram under bröllopsmiddag. Vilka minnen! Alla vill titta på det. Brudgummens favoritpresent.

I studion mitt emellan Sankt Eriksplan och Odenplan kan ni komma hela gänget och fotografera själva eller om ni vill kan jag fotografera efter eran planering.  Hur ni än gör det kommer att bli en massa goda minnen efteråt och mycket material för att göra en minnesvärt fotobok, en kalender, en förstoring, kollage eller vad som ni har planerat att ta fram under bröllopsmiddagen.

I studion finns ljus och bakgrunder färdiga att användas. Det är bara er fantasi som sätter gränser!  En fotografering är inte det enda aktiviteten under dagen men det är den enda som ger så många minnen efteråt.
Varför inte testa hur snyggt det blir när du fotar blivande brudgummens svensexa?

[robo-gallery id=”8129″]

Här kommer mina 5 tips:

5 tips för en underbar svensexa med kompisar!

  1. Planera dagen minutiöst. Det behöver inte vara exakt på minuten men planera gärna hur många aktiviteter som ska göras och hur länge får de vara. På detta sätt kommer hela dagen att löpa utan överraskningar.
  2. Låt de allra närmaste, syskon, föräldrar mm komma med tips om aktiviteter. Det är ju dem som känner honom bäst och vet vad han tycker är roligt.
  3. Försiktigt med alkohol. Öl och vin kan höja stämningen men måste portioneras ut så att de inte förstör hela kvällen. Det är inte så kul om bästa kompisen inte kommer ihåg vad som hände …..
  4. Dokumentera gärna, låt en eller 2 personer fota och filma hela tiden. Det är mycket roligare och lättare att komma ihåg alla aktiviteter.
  5. Gör en kalender eller annat som ska visas vid bröllopet. Kalender, skivomslag, förstoring, fotobok, det kommer att bli en underbar minne inte bara för brudgummen men för alla som var med.
EnglishGreekSwedish