Tänk kostnadseffektivt innan du ringer fotografen

Tänk Kostnadseffektivt!

När det var dags att göra en ny kampanj då passade vi på att tänka lite kostnadseffektivt och även komplettera med lite bilder för hemsidan, nyhetsbrev, städkampanjen och  höst eventet längre fram…. det var smart och väldigt kostnadseffektivt. Det är exakt så jag önskar att du tänker när du beställer bilder. Det bra om du som företagare kan göra en plan med alla möjliga bilder som du skulle vilja ha några månader framåt i framtiden. Det är helt OK att tänka 6 månader framåt eller till och med ett år om du kan planera så långt fram.

Du kanske vill starta ett nyhetsbrev, göra en broschyr, ställa ut på mässan, skaffa bildmaterial till återförsäljarna, fota personalen skaffa bildmaterial till en event … ja, du fattar vinkeln.

Varför inte samla upp alla möjliga uppdrag så att vi kan göra klart allt i ett svep? Då blir det billigast eftersom det kommer att bli mycket kostnadseffektiv du får extrem mycket valuta för pengarana eftersom vi utnyttjar tiden bra och kostnaden blir en bråkdel ut av det hade varit om fotografen skulle kontaktas vid tre eller fyra olika tillfällen istället.

Det kan ju hända att en produkt inte är färdig ännu eller att nya anställda tillkommer men det blir i alla fall mycket mer kostnadseffektiv ändå!

1S6I9713

1S6I2685-X3

Gör en lista och tänk ett år framåt:

  • Mässan
  • Broschyren
  • Nyhetsbrev
  • Hemsidan
  • Personalbrickor
  • Bildmaterial till återförsäljare
  • Sommarkampanjen
  • Hösteventet

När du har så många olika tillfällen som du behöver bildmaterial till , är roligt att samla allt och få ett pris på allt. Det gäller ju att spara pengar eller hur?
Om du måste komplettera med en kommande produkt eller anställd du kan säga det i förväg och baka in det fotograferingen i samma faktura så det är förbetalt. Planera-tänk ut- beställ allt och spara pengar! Jag gillar när jag kan jobba effektivt för dig och prestera mycket på kortast tid möjligt.  Du borde också gilla det eftersom med lite planering får du så mycket mer.Undrar du hur du ska få det absolut bästa deal från din fotografering ? ring eller maila mig så spånar vi lite ….
Vi hörs!

/Jannis