Videomarknadsföring för företag

Videopresentation 

 Ålandsbanken

Styrelseinstitutet

Hur Styrelse institutet hjälpte företaget Temabo? Längre företgasperesentation i form av Intervju.

Vad tror du är effektivast och snabbaste sättet att fånga människors uppmärksamhet idag? En gedigen textmassa som tar 10–20 minuter att ta sig igenom eller en 2–3 minuters video där de får samma information serverad? Vad föredrar du själv?

Presentation av kurs innehållet: Smarta mål.

Lär dig hur man sätter ett smart mål och hur du vänder undvikandemål till att bli mål som aktiverar och hjälper oss göra rätt saker. Akronymen SMART står för: Specifikt, mätbart, accepterat och realistiskt och myntades av George T. Doran 1981

Konkursbolaget, företagspresentation /intevju

Företaget konkursinkasso berättar om verksamheten

Företagspresentation Impact pro

Sara Nyström presenterar om hur du kan öka försäljningen upp till 20% om du tränar upp dig på microutryck.

Företagspresentation: Coachbolaget

Hur uttrycker du dig tydligt som ledare? Genom att fokusera på det ni ska göra och inte hur människor är kan du förenkla problemlösning och bli tydligare i ditt ledarskap. Caroline Lornudd är ledarskapsforskare och lärare hos Astrakan.

Videomarknadsföring för företag är här för att stanna

Mer än hälften av all surfandet sker via mobil och 80 % av alla mobilanvändare vill hellre se en kort video istället för att bläddra runt bland svårlästa texter för att hitta information.
Prognosmakarna spår också att video för marknadsföring och information kommer att öka, över 70 % procent av all internettrafik kommer att bestå av videos i år.
Du vill säkert inte missa tåget!

Presentation av företag: Relationista

Annmarie Palm /relationista

Videomarknadsföring för företag är otroligt effektiv och lätt att göra

Marknadsförare för både B2B och B2C vill ha video som huvudinnehåll på sociala media eftersom människor ofta brukar dela video. Video är numera inte komplicerat att göra och det är inte heller dyrt. Men om vill göra ett professionellt intryck, och undvika fallgropar, så ska man akta sig för att dra fram mobilen och själv göra en video.
Låt proffsen göra jobbet, då det blir bra och ditt företag kommer att framstå som proffsigt och seriöst.

Presentation av företag/tjänster

För att jag ska kunna hjälpa dig med en proffsig marknadsföringsvideo finns det några frågor du behöver fundera på innan du kontaktar mig.

Vad är syftet med markandsföringsvideon? Hur lång ska filmen bli? Vad vill du och företaget uppnå med den? Vilket budskap ska vi tillsammans försöka ta fram?

När vi har alla svar är det dags att börja planera filmen, ljuset, framtoningen, texten, humorn och slutklämmen (eller “call to action” som den numera heter)
Läs gärna Charlotta Wortzelius´s artikel om just “call to action” http://www.onlinemarketingacademy.se/call-to-action-video/
Sedan är det dags för tagning i min studio i Vasastan i Stockholm.

Olle Leckne presenterar kursen : Selling Socially

Här är lite exempel på olika saker som du kanske vill uppnå med en markandsföringsvideo:

Du vill bara säga hej och välkomna!

Med en 30 sekunders video kan du hälsa besökarna välkomna och berätta vad är det som du kan hjälpa dem med. Du kan också berätta om det finns något som egentligen förväntas av ditt yrke men som du inte brukar göra, eller om du också gör arbeten som vanligtvis inte ingår i ditt yrke. Till exempel du kanske har en advokatbyrå men inte jobbar med immateriell rätt eller fastighetsavtal. Eller att du är snickare men även kan hjälpa till med måleri.

Du vill beskriva en tjänst eller en produkt 

En kort och informativ markandsföringsvideo om just en tjänst som du vill informera om och kanske lite om prisinformation och tillgänglighet. Du är kanske tandläkare och vill även visa att du jobbar med tandblekning? Eller du är en budfirma och vill berätta att du även har fasta turer mellan två ställen.

Du vill visa hur man gör  

Detta är en video där du visar hur du gör, hur du hanterar en viss situation. Du kanske är bilmekaniker som berättar vad du går igenom på en bilservice eller har ett utbildningsföretag och berättar allt du går igenom om när du utbildar de som går på dina kurser. Du kanske vill visa lokalerna och utrustningen som finns och berätta om kvaliteten.

Referenser

Du kan Intervjua en nöjd kund och göra det till en marknadsföringsvideo. Nöjda kunder är guld värda och ofta vill de gärna ställa upp för intervju och berätta om sina erfarenheter. Du kanske är en underhållare/sångare/trollkarl som låter dina kunder berätta om dig eller skräddare/städfirma/hantverkare med nöjda kunder som vill berömma dig. 

Reklamfilm 

Ja, varför inte! En reklamfilm är ett utmärkt sätt att lansera en tjänst. Ta gärna fram alla fördelar med tjänsten, berätta om olika alternativ och vad är det som gör tjänsten unik. Har du någon garanti? Kan man dela upp betalningen, finns det abonnemang? Vem kan ha nytta av den? Varför vill man ha tjänsten?  Du kanske är en coach och din tjänst gör att produktiviteten ökar på företaget eller är en översättare som gör att företag framstår som mer seriösa i alla kontakter med utlandet. Du kanske jobbar med hälsa och du hjälper personalen att bli friskare på ett företag.

Kontakta mig så skapar vi en markandsföringsvideo och en företagspresentation som är perfekt för dig och ditt behov.

Videopaket företagspresentation.

Video CV för dig som är arbetssökande

Video CV är en modern och kreativ möjlighet för dig som är arbetssökande eller söker nya uppdrag. En Video CV ger dig tillfälle att visa upp din personlighet, din utstrålning, din röst och glimten i ögat. På ditt egna alldeles unika sätt.

En videopresentation i form av en video CV av arbetssökanden har många fördelar:

 1. Arbetsgivaren får en bättre helhetsbild av arbetssökanden.
  2. Personligheten kommer fram.
  3. Kroppsspråket är viktigt: utstrålningen, rösten och blicken.
  4. Det sparar tid för arbetsgivaren att bedöma direkt från en video.

Video CV med proffskvalitet

Proffskvalitet på sin video CV är viktigt, det gör att man avsevärt förbättrar sina chanser att bedömas som seriös. Hos mig i min studio i Vasastan gör vi en Video CV med
1. Professionell ljudupptagning
2. Professionell bildkvalitet
3. Professionell ljussättning
4. Professionell redigering av materialet.

Detta är inget som du kan göra hemma med din mobil och skillnaden kan göra stor skillnad.

När vi filmar din Video CV får du:

 1. Tips och råd för att skriva en “storyboard”.
  2. Coaching när det gäller kroppsspråk/hållning, röst m.m.
  3. Avancerad redigering för att få med grafik/bakgrunder/green screen m.m.
  4. Hjälp med bakgrundsmusik.
  5. Hjälp med speciella effekter.

Vem är du som har nytta av en sådan Video CV?
1. Arbetssökande som söker till populära tjänster där många söker.
2. Arbetssökande som bättre behöver visa upp sin personlighet.
3. Arbetssökande som vill göra det enkelt för rekryterare att ta ställning.
4. Arbetssökande som har yrken i en bransch där den personliga utstrålningen är viktig.
5. Arbetssökande som söker arbete där rösten och språket är viktigt.

Kom till studion så fixar jag din Video CV

När vi jobbar med din Video CV behöver du bara bestämma dig för hur du vill framstå, klä upp dig och komma till min studio. Jag hjälper till med råd och tips, och bild, ljud, redigering, ljussättning sköter jag.
Du får också hjälp med kroppsspråket, att välja färg på bakgrunden, grafik med ditt namn & titel, kontaktinformation /textgrafik, uppladdning till nätet liksom hjälp med distribution.
Alla rättigheter ingår.

Räkna med att det kommer att ta någon timme, innan vi har material för att klippa ihop.

Min studio ligger i Stockholm, på Frejgatan 103B nära Odenplan.

Vill du filma din egen video?

EnglishGreekSwedish